Babakocsiból lopott ki egy női táskát, a benne lévő személyes iratokkal, pénzzel, bankkártyákkal és kulcsokkal – írja a police.hu.

Keresi a rendőrség azt az egyelőre ismeretlen férfit, aki egy VI. kerületi sportboltban egy babakocsi csomagtartójából ellopott egy táskát.

Az ismeretlen férfi 2016. november 30-án 18 órakor egy VI. kerületi sportboltban egy babakocsiból kilopott egy női táskát, a benne lévő személyes iratokkal, pénzzel, bankkártyákkal és kulcsokkal.

Babakocsiból lopott pénzt egy férfi, keresi a rendőrség – videó

Az elkövetőről a bolt biztonsági kamerája felvételeket készített, ahol jól látszik, ahogy a férfi a babakocsi mellé lép, leguggol, és kiemeli a táskát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotón látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Miért takarták ki a bűntárs arcát??? Aki mögötte fedezi!!! A testbeszéd mindent elárul!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@Horizont: - nem látszik. Lehet, hogy vele vásárolt a mama.
qxy
Ecccer a hugival a piacon.
Hugivállán a táska, a roma menyecske keze mek könyékig benne. Na észre vettem és két kézzel nehezen, de becsuktam a táskát. Jajgatott is szegény pára de oda súgtam neki.- Itt fog le száradni a kezed a táskába te mocskos kúrva. Volt ám Jááááj jááááj . Jött is a ren éber őre.- Mi folyik itt kérem. .- tetten érés tényállása tudja biztos úr olyan fenn forgás csak nem ott fent ahova néz, hanem itten e maga előtt . .- " Na , nagyon gyorsan engedje el a hölgyet, mert akadályozza a szabadságába érti? Mondom értem , csak azt nem hogy minek is jött ide??Mert ezért kár volt.
qxy
Volt egy másik esetem is amikor a kislányommal a boltba voltam. Pénztár után pakolunk, el vagyok a gyerekkel, mellettem a kosár, a pénztárca és egy idős hölgy . oda kukkantok és látom hogy teszi zsebre a pénztárcámat. .- Elnézést hölgyem de az az én péztárc... Csak eddig tudtam el mondani mert ,.- Ki kérem magamnak mocskos csibész fiatal csaló gazember mit képzel maga csavargó drogos meg minden. de kiabál mint egy állat. az egész bolt minket néz.Aki hallja tényleg csak azt hallja . - Na ez a szemét faszi lopni akart a mocsok.A vita végén csak azt mondtam. Vigye bassza meg nincs is sok pénz benne vigye. De ne is adjon az Isten magának többet. Ő meg boldogan mint egy szaró galamb el ballagott.
Na egy hétre rá, karácsony előtt , ugyan az a bolt, ugyan az a hölgy, csak előttem a pénztárnál.Siet, nagyon. pakol a szatyrába én mellette, és ott felejtette a pénztárcáját. " Van szerencse"""" Lassan pakolok, várom hogy vissza jön és a szemébe nézhetek hogy tessék. mert vannak rendesek is .na nem jött vissza. meg fogtam a pénz tárcát és lassan ki ballagtam a boltból. Tíz méter és a hölgy fut a bolt fele. .- elém áll, .- elnézést ugye a boltból jön? nem látta a ??? ( közben látom az arcán hogy felismert és lesütött arccal folytatta. ) pénztárcámat? ott felejtettem a boltba. .- Sajnos nem láttam a múlt héten én is azt hittem hogy el veszítettem, de meg találtam most nagyon boldog vagyok. ..- Hogy vissza adtam e neki?? NEM... abba sem volt sok. egál egál
csa-csa
remélem megdöglenek szentkarácsony napján!
TASzSz
@ziziplanet: Áááááááááááááááááááááááááááááá! KONTEÓ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.