Az se lett volna szép, ha három kálvinista vezeti az országot, de Orbán Viktor inkább azért döntött Áder János mellett, mert nem tudott volna Balog Zoltánnál jobb emberi erőforrási minisztert találni. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Áder Jánost jelöli államfőnek a Fidesz Kósa Lajos szívesen szavazna újra Áderre, még akkor is, ha vannak vitáik Áder beszélt Kövérrel a köztársasági elnökségről, majd felhívta Orbánt Gyakorlatilag eldőlt, hogy újabb öt évig élvezheti Magyarország Áder János államfőségét, miután a hét eleji fideszes elnökségi ülésen egyhangúlag erre szavazott mindenki. Az Index kicsit beletúrt, miért is lett ennyire egyértelmű, hogy nem a sokak által várt Balog Zoltán erőforrásügyi miniszter lett a befutó. Az se lett volna szép, ha három kálvinista vezeti az országot, de Orbán Viktor inkább azért döntött Áder János mellett, mert nem tudott volna Balog Zoltánnál jobb emberi erőforrási minisztert találni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szerintem meg inkabb azert, mert balog az utobbi idoben annyi f@szsagot mondott, annyira exponalta magat, hogy ezt a cseret mar senki sem bocsajtotta volna meg orbannak. Tul sokan akarjak leginkabb a sullyesztoben latni, nemhogy allamfokent, hiszen meg egy napon sem lehetne emliteni ot egy Goncz Arpaddal... (De lassan mar schmitt paja bacsi is koszorus kolto lesz hozza kepest, amiket es ahogyan nyilatkozik)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Cicamama55: Nezd, meg egy ekkora es ilyen konnyen ugraltathato majmot nem nagyon talalnak a magyar politikai eletben, gyakorlatilag o a szemolcs orban seggen, vagyis mindig keznel van, ha valamit magyarazni kell, amit egyebkent lehetetetlen. kosa a masik szemolcs...:o)))
Eladott Ország
Még simán eljöhet az az idő, amikor Áder Jánost visszasírjuk. Pedig...
Balog Zoltánnál szervilisebb marionett bábu aligha segíthetné Orbán 2017 utáni céljainak
megvalósítását, ráadásul arcvesztés nélkül szabadulhatna meg legtámadottabb,
leglátványosabban dilettáns miniszterétől is. Nincsen annál mélyebb gödör, mint amikor egy
pap, egy lelkész – a moralitás morzsáit is eltaposva – a politika csahos kutyájává lép elő és kilógó nyelvvel, csorgó nyállal várja az utasításokat. Lássuk be, ezt az embert az Isten is államelnöknek teremtette. Államelnöksége a koktélcseresznye lenne az orbáni
országrombolás avas tortáján, egy kritikátlan végrehajtó mennybe jutása.
Aki ellenvetés nélkül, bólogatva, hajbókolva hallgatott mindig egyetlen felettese szavára, akinek alázatos hűsége felülírt minden emberséget, aki képtelen volt egyetlen percre is önállóan gondolkodni, cselekedni. Balog Zoltán tökéletesen méltó utóda lenne a félanalfabéta, gerinctelen Schmitt Pálnak, de talán még rajta is túl tenne.
Mert a tevőleges részvétel az egészségügy és az oktatás totális lerombolásában ma
Magyarországon köztársasági elnöki tisztséget is érhet. Azt hiszem, nem kérdés, hogy leértünk egy már így is mérhetetlenül mély gödör legaljára. Az, hogy Balog Zoltán neve szóba kerülhetett, konkrétan ezt jelenti.
Még simán eljöhet az az idő, amikor Áder Jánost visszasírjuk. Pedig.
korell
Miben szakértő és nélkülözhetetlen? Na, vajon?
Amúgy meg kellene kérdezni a népet, pl. egy népszavazáson!
Mert ez a kormány milliárdokat képes a semmire költeni akár népszavazásra is, akkor erre a mi belső és lényeges ügyünkre is lehet! Ha érdekelné őket a nép véleménye. Pl. a köztársasági elnök személyéről, jogköréről...
Ámbár nem jut eszembe egyetlen alkalmas politikus se!
elnyomott
Könnyekig meghatódtam. Ennyi nagyszerű, pótolhatatlan honatya!
Meg sem érdemeljük őket!
nezelodo
@korell: "Amúgy meg kellene kérdezni a népet, pl. egy népszavazáson!"
Gondolom nem gondolod komolyan, hogy meghatódik Orbán ettől a nemes gondolattól, és kiír egy népszavazást? Annyira fél ettől a gondolattól a legutóbbi "nagyon sikeres népszavazás" óta, hogy inkább kiáll újból a Fletóval "vitázni".
korell
@nezelodo: Persze, hogy nem. De elégszer elmondták, hogy ők "megkérdezik" a zembereket fontos kérdésben, hogy orruk alá kell dörgölni minden fontos kérdésben. Hogy dehogy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.