10 ezer forint ide vagy oda, gyorssegély vagy éppen kormánypropaganda, a legjobban ezzel is a haverok jártak, persze a Fidesznek is zseniális húzás volt Erzsébet-utalványokat osztani az idősek között. Van a történetnek egy olyan szereplője is, amelyik félig-meddig az árnyékban lapul, de a legnagyobb babérokat aratja le a projektben, ez pedig nem más, mint a Nemzeti Üdülési Alapítvány. Miről is...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Minden értelmes ember tudta, hogy azért nem 10000 forint a nyugdíjjal együtt, hanem utalvány, mert ebből más is akar profitálni.
Ami a tragédia, hogy miután nálunk "nincs szegénység", ezért is Te Deumot mondanak Orbánnak a nyugdíjasok, legalább is jó részük.
lampa laz
Nincs ebben semmi újdonság, aki nem narancsos drogot szív, tisztában van vele, h a nyereséget már megint ők bszták zsebre.
Eriksson
Itt nyerők a nyugdíjasok, bármilyen pártfelekezethez is tartoznak, mert nem az szerint osztották. Hogy mi van a háttérben, kit érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.