A Magyar Kormány a költségvetési előirányzatok módosításának keretében 10 milliárd forintot különített el a Népliget rekonstrukciójára – írja az Index.

A futballcsapat 700 millió forintot kapott ajándékba a magyar kormánytól – így az átigazolási időszak kezdetén a botladozó csapatnak meglehet jól jön –, de az is kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium "sportlétesítmények kezelése és fejlesztése" alcímen 10 000 000 000 forintot biztosít a FTC számára, hogy nagy léptékű fejlesztésbe kezdjen népligeti edzőközpontja területén. A projekt korábban 2,5 milliárd forinttal szerepelt a költségvetésben – olvasható a portálon. 

Az első ütemben egy mobilstadiont építenek az FTC népligeti sporttelepére, felújítják a futballpályákat, illetve a most szolgáló létesítmények helyére egy multifunkcionális sportcsarnokot húznak fel, amiben helyet kap egy legalább 2 500 fős kézilabdacsarnok, valamint egy torna és egy birkózóterem is. És lenne még emellett egy szabadtéri és egy fedett uszoda.

Amúgy a Kubatov Gábor elnök vezette Ferencváros Labdarúgó Zrt. alapította meg 5 millió forintos törzstőkével a Fradiváros Zrt.-t 2011-ben, az igazgatóságba Orosz Pál, a labdarúgók vezérigazgatója is bekerült.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A kurva anyátokat!
Most már a foci támogatásokból!
Ez a lerongyolódott nép már többet nem bír el, már csak egy csepp hiányzik a pohárból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Nagy Mária: A miniszterelnök úr dolgozószobájára is jutott még 3,25 milliárd (3250000000)...
Desischado
@PJProby: Bocsi, téves lájk! Neked akkor rendben van, hogy erre szórják ki a pénzt, miközben rengetegen nélkülöznek?
Erre bezzeg van pénz, de a fontos dolgokra nincs mi? Aljas férgek, egytől egyig!
bakegya
@Nagy Mária: a háromdiplomás terepautáknak nincs állása,MERT STÁTUSZ SINCS A klikkelőknél a speciális segítő alkalmazotti foglalkoztatására.AZ EGYETEMEKRŐL EGYENES ÚT A MUNKANÉLKÜLI HIVATAL,JOBB ESETBEN A ANGLI,NÉMETORSZÁG,VAGY AUSZTRIA. A költségvetési intézmények,alapítványok közmunkásokat vesznek ki a rendszerből,és éhbéren dolgoztatják a diplomás orvost ,tanárt,de még ügyvédet is-ha nincs nyolc órában bejelentett munkaviszony,a KATÁS IS ÉHEN HALHAT,MERT FÉL VÁLLALKOZÁSBAN NEM KÉPES MEGTERMELNI MÉG AZ ALAPKÖLTSÉGEIT SEM NEM HOGY AZ ÉTELRE ITALRA-ÉS LAKHATÁSRA VALÓT SEM,MERT MINDEN MÁSODIK FORINT A MÉSZÁROS-ORSOSOK,TIBORC HERCEG FASISZTÁK SZÁMLÁJÁRA KELL ÁS KELL ORBÁN VICCTOR KIRÁLY Ü MÉLTÓSÁGÁNAK.DE MI VÁLOGATÁS NÉLKÜL LEKOMMUNISTÁZOTTAK JÁRJUNK A FOCIMECCSEIKRE ÉS TAPSOLJUNK SZURKOLJUNK A BÜDÖSBOGARAKNAK!!!???
Nagy Mária
@bakegya: Teljesen ez a magyar valóság (sajnos), ahogyan leírtad.
Ez a két ellepólusos cikk az este teljesen kiütött. Játszák itt a bőkezű pénzszórást, közben elvonják a legkiszolgáltatottabbaktól. Persze, mert a fradistákból több szavazarot remélnek, mint a rokkantnyugdijasoktól. Én nem vagyok sem jobbra, sem balra elkötelezett, de ennél a gátlástalan, korrupt bagázsnál még a Kádár korban is jobb volt élni.
Reszket nálunk is az egész család, mert az egyik fiam munkahelye most került mészáros disznó tulajdonába. A másik fiam cége megtetszett matolcsinak, most kebelezi be.
Már a csókosokon kívül nincs olyan család, akiket nem érintene a görények ámokfutása.
bakegya
@PJProby: ki vagy TE...A REINKARNÁLÓDOTT HITLER...DE LEHETSZ A BALTÁS IS AKI VISSZAJÖTT A BALTÁÉRT,AMIT A KIS G ...ELFELEJTETT VISSZA ADNI?A LEGROSSZABBRA A FIDESS BIRKÁK FOGNAK ÉBREDNI!-az összes birkalegelőt ráírták,meghitelezte a felcsutkai akadémista a mészáros lölőre és a nemzet vőjére...a fradi-terrorveszedelmesei már csakkk a műfübe haraphattok!!!
bakegya
dr SÁNDOR ZSUZSA válaszlevelét megírta ORBÁN g,,,vicctorbak a KÁDÁR KORSZAK VÁLOGATÁS NÉLKÜL LEKOMMUNISTÁZOTT DOLGOZÓI NEVÉBEN.
Keressetek rá, ÉRDEMES-
Békés,áldott KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDAZON HONFITÁRSAIMNAK AKIK MEGÉRDEMLIK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.