Már a vezérigazgatóság dolgozói is részt vesznek a küldemények feldolgozásában a Magyar Postánál. Minden mobilizálható embert bevetettek, hogy úrrá legyenek az év végi káoszon, írja a Napi.hu. Önkéntesek is egyre többen csatlakoznak, és olyan is van, aki a saját kocsijával szállít ki csomagokat extra díjazásért.

Ádám István, a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége (POFÉSZ) elnöke szerint a szakmai vezetőség nem tudja kezelni a kialakult helyzetet. A POFÉSZ korábban jelezte, hogy év végére óriási torlódás alakulhat ki, ám a vezetőség nem reagált a megkeresésükre.

Komoly gond a körültekintő szervezés hiánya: a prioritást élvező Erzsébet-utalványokat például nem egyszerre, hanem össze-vissza adták oda a kézbesítőknek, így ezeket még nehezebb határidőre kihordaniuk.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Engem nem érdekel a káosz,oldják meg!!!Már pedig én Orbán leveléhez ragaszkodom,de izibe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Rendeltem anyámnak gyógyharisnyát.
Nem vagy ugyan kedves, de a másik opció a tisztelt lett volna. Akkor már inkább kedves.
Képzeld, mi történt! Rendeltem anyámnak gyógyharisnyát, mert dagad a lába, ez meg olyan
gumis izé. Jót tesz neki. A régi elkezdett szétmenni, ezért kellett másik. Meg is rendeltem, de egy hét után sem kapta meg. Nem is fogja megkapni az idén, mert a posta nem tudja kiszállítani. Tudod miért? Azért, mert kitaláltad ezt az Erzsébet ­utalványt. Pont postán és pont most kell kivinni, de nem bírja a posta. Úgyhogy anyám lába tovább dagad januárig. Köszi, rendes vagy. Az jutott eszembe, hogy senki nincs körülötted, aki szólna neked, ha hülyeségeket csinálsz? Egy épeszű ember nincs ott, aki elmondta volna, hogy a hülye ötleteidnek milyen következményei vannak? Mert te leszarod, azt látom. Eszedbe sem jut, hogy a postán emberek dolgoznak. Jut is eszembe! Képzeld, tegnap láttam két fiatal srácot – szerintem középiskolások voltak – postásbringával, postástáskával szédelegtek. Nem találták az utcát, ahová menniük kellett volna. Nekik is az utalványod miatt kell a mínusz két fokban, jeges úton, ismeretlen környéken kézbesíteni. Legalább fizettek nekik? Ha igen, végül mennyibe kerül nekünk, adófizetőknek az utalvány? Amit azért nem lehetett banki utalással küldeni, mert akkor nem tudja a nyugdíjas, kinek legyen hálás? Viktor, te hülyének nézed a nyugdíjas szavazókat? Vagy azért kellett az utalvány, mert megszűnik a forgalmazó cég és a nyakatokon maradt volna majdnem hárommillió ilyen cetli? Viktor, te hülyének nézel mindenkit?
justhpeter
Ha már a vezérigazgatóságnak is dolgoznia kell, akkor valóban eluralkodott a válság a postán.
ila51
@Eladott Ország: ott a végén az csak költői kérdés...mert persze
Hofipisti
Nekem az tetszik, hogy a szóvivő kisasszony még pár napja azt bizonygatta, hogy dalolva bírják a motyó - no meg az "égi írás" szétosztását. Azt azért rossz néven veszem, hogy Szeretett Vezetőnk nem címeztette meg szívhez szóló levelét. Most aztán nem is tudom, hogy nem e a szomszédét kaptam!
Desischado
Szeretném a posta vezetőségét is dolgozni látni! Elküldtek sok embert, sokan felmondtak, a maradék meg szakadjon meg a munkába, sz@r pénzért, ugye, igazgató úr?
Eladott Ország
@ila51: az Erzsébet utalvány forgalmazásából is haszon van a fideszes oligarcháknak,közpénz
nem számít

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.