Leállt a hármas metró Újpest-Központtól egészen a Deák Ferenc térig – közölte a BKK a Facebookon. Járműhibára hivatkoznak.

Az érintett szakaszon metrópótló busszal próbálják elszállítani a hatalmas tömeget.

Az Index azt írja: a pótlást nem sikerül száz százalékig megoldani, negyed óra várakozás után Újpest városkapunál egy kis buszt küldtek ki értük, ami már eleve tele volt emberekkel.

Frissítés: A BKK közlése szerint újraindult a közlekedés a járaton.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán osztogatja a 10 milliárdokat, foglalkozhatna a Metróval is. Hasznosabb volna, mint a személyes adományozása fölösleges célokra. Metró nélkül pályázik nagy sporteseményekre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A metró felújításra is be kellene vezetni a csapatsport támogatás formáinak egyikét a TAO-t, azaz a társasági adót. Ez az a fajta adó, amit a vállalkozások, cégek fizetnek be a költségvetésbe a mindenkori nyereségük után, melyet az alábbi témával lehet szemléltetni.
Azt mondják, a hit hegyeket mozgat meg és ha a felcsúti Puskás Akadémiára gondolok, akkor ezt feltétlenül igaznak érzem. Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor édes gyermeke ugyanis kitartóan hitt abban, hogy a kertvégi impozáns stadiont hetente megtöltő, futballszerető népek legnagyobb örömére a Makovecz ­stílusú kazánház is megépülhet a páratlan szépségű­értékű településen. Az Akadémia kért és megadatott neki: 2, 55 milliárd csepegett be a tao­támogatásokból és további fél milliárdot adott az Isten. Ezért ma büszkén elmondhatja – és az Akadémiával együtt mi is ­, hogy összesen 3,1 milliárdból teszik fűthetővé két új edzőpálya talaját. Hála legyen a magasságosnak, a fiúk eddig sem panaszkodhattak: a TAO ­program 2011-­es indulása óta összesen 286, 2 milliárd forintnyi támogatási igazolást adtak ki, a felcsúti
focicsapat ebből 11, 1 milliárdot tudott beseperni.
www.sportfejlesztes.hu/tao-felajanlas-a-gyakorlatban
Nessy
Ezek után kiváncsi leszek a vizes VB közlekedési lehetőségeire. Van egy tippem. Minden normálisabb buszt befognak, a plebs meg tolja az öreg buszokat, mondjuk Békásra, vagy Budakeszire.
Nem baj, majd az Olimpia költségei között elszámolják a felújítást. Persze az eredményben ne reménykedjünk.
tutajos
Tudta?
Fletó monnyon le!
Nem?
De!
"Na, ugye!"
Yoda69
Veletlenul sem rendszerszintu a problema, csak minden napra egy tojas.
Lepényleső
Amit az"átkosban"megépítettek most karbantartani nem képesek? Lezárni mint a vasúti
szárnyvonalakat? Produktum annak tükrében,hogy a világon nem fizetnek ennyi adót sehol?
Jozefina
Ez az egész orbán és tarlós biznisze!!! Remélhetőleg 2018 után ez is megoldódik, csak addig ne legyen tragédia!!! A budapestiek mindkettőnek meg fogják "hálálni" a szavazófülkékben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.