A Magyar Nemzet összesítéséből kiderült: félmilliárd forintot kapott a Nagy Anna volt kormányszóvivő által vezetett Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány. Harmincmillió forintot programszervezésre és anyaságot népszerűsítő tevékenységekre az Újbuda fideszes alpolgármestere, Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubja. Nyolcvanmilliót a Hende Csabához és Kubatov Gáborhoz köthető Szövetség a Nemzetért Alapítvány, de itt már arra sem vették a fáradságot, hogy a jogcímet meghatározzák. Tízmillió forintot a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége, amelyet Ékes Ilona fideszes ex-képviselő gründolt. Ahogyan az már korábban kiderült, Schmidt Mária, a Sorsok Háza Múzeum főigazgatója sem maradt ki az ajándékosztásból. A történész/üzletasszony egymilliárd forinthoz jutott a Kertész Imre Központ megalapítására. A klientúrának címzett támogatások mellett a pénz egy része olyan feladatokra ment, amelyek valóban fontosak lehetnek. Így például a nyílt örökbefogadások segítésére, határon túli...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Civilek"? Pátcsicskák tereptarka fedésben!
CsipkeRózsa
Ezek szerint vannak jó civilek, és a rossz civilek, akik a hazaárulók?
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Vannak a jó civilek, ekikkel nem mentek semmire a sorozatos b***tatással sem ( Norvég Alap) és vannak a volt állambiztonságis "civilek" Csizmadia vezérkossal az élen!
Milyen érdekes, hogy Tasnádiból vezérőrnagyot csináltak, majd elkezdték köpködni és elküldték, amíg egy mocskos, szintén III/II-es volt állambiztonságis dőzsöl a közpénzben, mint Csizmadia!
telegdilaci
Hogy is van ez a mi civiljeink a jó civilek azoknak lehet osztogatni a közpénzt! a Többi civilt el kell számoltatni honnan miből van pénze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.