A ritka percek selyemszalagját most együtt bontsuk fel, A számlát úgysem veszíthetjük el, most mégis rejtsük el, S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró homlokán, Vagy rossz álom, ha felriaszt, és odabújsz hozzám, Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep? Oh mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart? A béke, nehogy végleg elfelejtsd, üzen, hogy létezik, Mondd, meglep-e, ha átnyújtom neked az ünnep perceit? S csak félrekapcsolt csengetés, ha drága hangot vársz Vagy régi zsebben maradt pénz, mit szűk napon találsz Oh mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mit ér az ünnep? Oh mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart? S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró homlokán, Vagy rossz álom, ha felriaszt, és odabújsz hozzám, Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep? Oh mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Minden kedves ismeretlen ismerősnek, sőt még az itt levő ellenségeimnek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet kívánok... papa49
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem köztünk mindig is békesség van...csak néha kissé felrúgjuk a port...:))
36
Áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!
CsipkeRózsa
A sok szép Karácsonyi zene után hallgassunk meg egy Hanukai dalt is:

www.youtube.com/watch?v=jLqG3BqMC8E
silber13
@koszpeko: Békés oldog Karácsonyt kívánok Neked és Kedves Családodnak!
www.youtube.com/watch?v=i2gCPL5CfYs
koszpeko
@silber13: Köszönöm! Nagyon sok szépet és jót kívánok ti nektek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.