​Akinek nem volt elég a Metropol ellen indított Lokál, annak most itt a dupla csavar: ellen-Lokált indított a Magyar Nemzet kiadója méghozzá nem is akármilyen néven. Akinek megvan a Heti Válasz (esetleg annak 444-es parafrázisa és a többi szóvicc), és emlékszik a fideszes Helyi Témára, annak nem semmi a Helyi Válasz név. Természetesen a Nemzet partyarcával a címlapon, amint az ATV tulajával beszélgetnek a nyers halak elkészítésének rejtelmeiről. A lap helyi részekre van fölosztva, de ahogyan országos szinten is, egyelőre inkább csak szemlézi a többi médium - MNO, HírTV, Lánchíd Rádió - videéken pedig a helyi lapok, nálunk - egyelőre - a Delmagyar.hu és a SzegedMA cikkeit. A la tehát egyszerre országos és helyi hírek gyűjtője. Ugyanakkor a dizájnja, és az egész koncepció a helyi mutációkkal nagyon arra enged következtetni, hogy a Nemzet Lap- és Könyvkiadó most elindította a Lokál ellenlábasát. A lap azonban első látásra sokkal politiksuabb az egykori Metropolnál, és a Lokálnál...

Forrás: dailyszeged.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szép is, amikor a közpénzesített barnanyelvek aggódnak Simicska Lajos pénztárcájáért
Kénytelen volt Ellen-Lokált indítani Simicska Helyi Válasz néven, a kormánypropaganda ellen.
Habony a nem közszereplő, nem miniszterelnöki tanácsadó, nem mocskos közpénzlopó, nem aljas kormánypropagandista szipákoló művész és gipszfaragó vitrinőr . Hivatásos agymosó, akik politikai megrendelésre, közpénzeket magánzsebre téve felelős azért, hogy a Fidesz 2018-­ban is behúzza a választásokat. Hogy egy gondolkodásra csak foltokban hajlandó népet orránál fogva vezetve belerángassanak a saját pusztulásába. A szipogó vitrinőr, a kaszinómilliárdos parókakészítő és a szektavezér taxisofőr most összefogtak, hogy a következő 50 évben se szenvedjenek hiányt semmiben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Eriksson: ma, 18:54
Erre gondoltam én is. Ő nem sokat törődött az elvekkel, elméletekkel.
A szakítást mégis - az én ismereteim szerint - OV oroszokhoz való közeledése okozta!
De még mindig nem tudom kifizette ki a fidesz tetemes adósságát!!!
Azt gondolom, hogy OV adta az állam pénzét Simicskának, ő meg a hitelezőnek! De kinél vannak a bizonylatok?!?!
Eriksson
@bencemacska: Előbb utóbb fény derül mindenre, még az is lehet, hogy ez a nagy haragszom rád egy összetett terv része. Nem valószínű, hogy az oroszok miatt van, inkább csak ürügy lehet.
bencemacska
@Eriksson: ma,19:20
Jelentős különbség OV és S.L között A Kádár rendszerbeli státusuk miatt van.
OV apja, anyja pártfunkcionárius lévén, a rendszer minden előnyét élvezte, Simicska viszont az ötvenhatosok gyerekeként minden hátrányát!
SL-t matematikai zseniként tartották számon a középiskolában, mégis csak harmadik nekifutásra vették fel az egyetemre!!!
Eriksson
@bencemacska: Mikor elkezdték gyümölcsöző együttműködésüket, ezek az előzmények nem számítottak. Miért gondolod, hogy ideológiai nézeteltérések évtizedek múlva jönnének elő, amikor már nincs is jelentősége.
bencemacska
@Eriksson: ma, 20:26
Nem ismerem egyiket sem, csak annak egy részét, ami a sajtóban megjelent róluk.
A kulcsszó az "együttműködés", ellenzékben kellett, aki biztosítja a pénzt a működéshez. Hatalomban már nem "belepofázó" gazdasági szakemberek kellenek, hanem megbízható végrehajtók! (Esetleg strómanok!)
Állítólag Simicska a oroszok felé való nyitást és Paks II.-t ellenezte! De az új oligarchák győztek!
Eriksson
@bencemacska: Ki tudja, mi lehet az igazság. S. még az elején elkötelezte magát a fidesz mellett, annak szekerét tolta az új választásokig. Egy sima gecizés nem hiszem, hogy elég egy gyümölcsöző kapcsolat megszűnéséhez, pláne ha az ezer szállal kötődik egymáshoz. Máshol kell keresni az indítékot. Talán inkább a piac újra felosztás környékén. Lásd a reklám- és médiaháborút.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.