Rétvári Bence volt a legszószátyárabb idén a parlamentben, 377-szer emelkedett szólásra és több mint 20,5 órán át beszélt – írja a Magyar Nemzet.

A KDNP-s államtitkár után Sallai Róbert Benedek, az LMP képviselője jön, aki 197-szer kért szót és 17 órán nyomta. A harmadik legaktívabb képviselő Gúr Nándor, az MSZP politikusa volt, ő 168 felszólalás során 13 órát beszélt az Országházban.

Orbán Viktor miniszterelnök 101 alkalommal szólalt fel, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, 109 alkalommal, 5,5 órán át beszélt.

A szégyenpadra az Országházban az idén Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, Farkas Flórián és Simonka György fideszes országgyűlési képviselők kerültek. Egyszer sem kértek szót.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért a járandóságukat felvették ebben biztos vagyok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Simonka György is csak a más nevében tudna szólni , minden a más nevén van.
namihami
@Grafix69: Nem szólt, nem szólt. A pénz beszélt helyette, nem???
Meg egyébként is. Van amikor nem kellenek a szavak, mert beszélnek helyette a tettek.
mariaberta
DE azért fizetést kapott igaz? Mi lenne, ha mindenki kapna fizetést semmi munkáért? Be kellene vezetni, hogy a miniszter elvtársak is némaságba szenderüljenek. Kevesebb hülyeséget hallhatnánk.
kkalman
A többi is nyugodtan hallgathatott volna. Kevesebbet ártottak volna az országnak. Persze, csakis havi 47000 forintért, mert abból meg lehet élni.
kukac50
Ezekre soha többé nem érdemes szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.