A Karácsony nem mindenkinek hoz felhőtlen időtöltést. Kövér László, a hatalom házmestere számára például az üldözési mánia kívánatosságának ideológiáját hozta. S az afeletti feszülést, hogy milyen rossz is az EU-ban. Neki. Talán. Talán mert kevesebb hasznot zsebelt be az uniós pénzekből, mint a hazai oligarchia, a lokál-Döbrögik nagy része. Így aztán a házelnöknek minden falat keserű, és a tál tele van moslékkal. Szinte már látom, amint a karácsonyi vacsora alkalmából az európai polgárok milliói négykézlábra ereszkednek, és a szájukat habosan elhagyó „Éljen Orbán!” sóhajt követően beledugják fejüket a moslékos tálba. De ez a kép valahogy nem tűnik túl életszerűnek. Még akkor sem, ha megfestése szinte biztos elismerést jelenthetne. Díszkiállítást Felcsúton, és díszhelyet a diliházban. Mindamellett elfogadom, a fentebb említett okból, hogy Kövérnek telve az ő lelke irigységgel, és ezért a falatok keserűek. Elvégre nincsenek publikus százmilliárdjai és vitatható alapterületű...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szóval itt élek én, szerény nemzettársként és például az aktuális magyar kormány sokat tesz
azért, hogy ne érezzem sem jól, sem otthon magamat. Konkrétan is dolgozik ezen a kormány és áttételesen is, amennyiben a szellemileg kihívásokkal küzdő híveit arra trenírozza, hogy
mindenki ellenség, aki nem szereti a kormányt. Én meg nem szeretem és amilyen hülye vagyok: nem is csinálok ebből titkot. Nemzettárs ­elvtárs és nemzettárs ­elvtársnő pedig teljes
hongyermeki buzgalommal küld el engem. Hol a picsába, hol Izraelbe, hol pedig csak úgy
általánosságban takarodjak én az országból, mert az nem az enyém. Hanem az övék és a Fideszé. Azt üzenem Kövér nemzettársnak, hogy szólni kellene a szektatagoknak: ha sikerrel járnak és mindenkit kiüldöznek, aki nem kívánatos számukra, akkor azért nehéz lesz fenntartani az országot értelmiségiek, orvosok, tanárok, tudósok, szakemberek, szakmunkások, diákok, újságírók, vállalkozók és szabadon gondolkodó, független emberek nélkül. Eleve, gondolkodó emberek nélkül. Ezen majd tessék elgondolkodni alkalom adtán, akinek van mivel. “Ha mi magyarok nem akarunk elmerülni ebben az abszurd világban, akkor három dologra kell figyelni: egymásra, az értékeinkre és az érdekeinkre“.
Igen, testvéreim a Kárpát­ medencében, a NER-­ben és Kövér László bajuszában! A házelnök vagy ráivott, vagy elgurult, de igazat szólott! Freaud könyökölt ki a száján nekije! Ezt kell tennünk! Mindenhol. A villamoson is, mert sok a zsebtolvaj, de főleg nemzetileg kell a magunkévá tenni Kövér Lászlót! Vagyis az ő bölcs szavait.
Figyeljünk egymásra! A politikusokra kiemelten, bár azokból kevés van jelenleg. De például
önmagukat politikusnak maszkírozó bűnözőből marhára sok van és azok lopnak is! Mint a
szarka. Ezért kell figyelnünk az értékeinkre. Kettőt pislogunk és már a Balatont is zsebre tették. Vagy ez már meg is történt igaziból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Hát lehet Kövért szeretni vagy utálni,de azt meg kell állapítani,hogy a Fideszben ő az egyetlen unikális alak,ugyanis önálló gondolatai vannak.Még akkor is,ha ezek zavarosak,néha brutálisak.Ha valaki,akkor csak ő tudja Orbánt megállítani s ezt értékelni kell.Ugyanis Kövér csak megszállottan védi a silány tagsága miatt az egyre jobban szétzüllő pártját,a Fideszt,de Orbán az kártékony és gonosz.
Clavigo
Kövér elvtárs messze az egyik legjobb elvtárs a Zorbán-kondában...Önálló gondolatokkal,,és önálló bajusszal,,amit szerintem születése óta visel..:) :) :) Mégsem tűnik olyan sötétnek,,mint a többi főnyalonc a csürhében,,,,kósa,,,rezsi szilárd,,,,meg a többi barom..,,hosszú a sor. :) :) :)
Szókrakész
És az endresy.blogspot.com, mennyit zsebel be a libsibolsi moslékból?!?!?!
GeoCravker
Ezek szerint Te bértrollvagy és magadból indulsz ki?
bakegya
@Eladott Ország: IGEN...KEMÉNYEN,VASTAGON...itt gyártotta le a másodikkörben a dobbantóját a harmadik körre és azon túlra is.
bakegya
@Edmond Dantes: mondhatod-de a brüsszeli "rögtönzött lakóssági fórum" is kevés volt országnak -világnak a kis g...valódi énjének bemutatásához!LEGI-TIME,DE ITTHON FOLYTATHATTA..mert képzeli ,de korlátlan,belőle a NÉPSZAVA FOLYIK,mit folyik,ÁRAD!!!D.
A KARÁCSONYI BEKÖSZÖNTÉS ,na az már talán jobban ütött,de az már MÉSZÁROS AKADÉMIKUSS népének DÖNTÉSE VOLT hivatal búúúúúúúúú?A TULAJDONOS JOGÁN,BELÜGYESEN LEPAPIROZVA,LEFEJEZÉSEK,RÖGTÖN ÍTÉLŐ HATÁLLYAL-nem kérdés -mint ahogy a migráció elleni "összefogásos NÉPPEL KAMPÁNYOLÓ POGROM SE AZ VOLT AMINEK LÁTSZOTT!!!-de mintha nem történt volna semmi-vagyis dehogy nem-A SZŐKE HERCEG ,MAGYARÖRSZÁG LEGI-TIM VŐJE ÍRÁSBAN FELSZÓLÍTOTTA AZ ISTEN ÖN MAGÁT ADTA NÉPET...SEMMI KÖZE A Z Ő SZUVERÉN KI ÉS ÁTMENTETT MILLIÁRDJAIHOZ...aztán csakkk úgy uber alle.2016 KARÁCSONYÁN KI ADHATTA A PARANCSOT A VICCTOR papi RÖPÜLJENEK A MILLIÁRDOK UGYAN ODA,AHOVA EDDIG IS ...NA EZT MÁR EGYENESBE TÁLALHATJA MÉSZÁROS LŐRINC A MAGYAR POLGÁROK POFÁJÁBA AKIK GATYÁBAN CSÚSZNAK MÁR,DE A NEM CSKKK A DUNA DE MÁR A BALATON JEGÉN IS , AKKOR IS MEGKORONÁZZÁK A FELCSUTKAI VAJDA G...FIACSKÁJÁT!!!ERDÉLY FEJEDELME IS LESZ -majd még meglátjátok alattam valóim SZEM-TÖKKEL!
A SZUVERÉN -ÁLLAMBÁCSIT itt valóban a Kövér erölteti-de az ő idejét a vicctor lejáratta,külügyesen mindenképpen,belügyesen pedig végérvényesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.