A vidéki lapokban tömegesen jelent meg egy interjú a miniszterelnökkel, ám Fejér megyében furcsaságokat adtak a szájába a kórházi hullák számának alakulásáról, és másokról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Végül is csak az igazat írta le, persze az ,,igazság mindig fáj, egy hazugnak,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
"Fejér megyében furcsaságokat adtak a szájába", remélem azt amit mindannyian gondolunk!
Hari
Ime az új trend, a valóság= hamisítvány.
Eladott Ország
Egy igazi hungaricum a kormányfő, olyan mint az erős Pista.
Egy igazi kormányfő a legfőbb szolga. Szolgálja mindazokat, akiket vezetni hivatott.
Vezetni, mert képes elől járni és kitaposni másoknak is az ösvényt, amely mindenki
boldogulásához elvezet. Ő nem felettünk áll és rajtunk taposva jár, hanem mindent értünk tesz. Olyan, mint egy jó apa, aki először a gyermekeinek ad, és nem önmagát tömi előbb, degeszre, s ha már telezabálta magát, akkor még mindig csak, újra és újra, magába töm mindent, és inkább kiokádja, mintsem másnak adja azt, ami eleve nem az övé, s nem őt illeti meg. Majd, amikor látja, hogy ebből baja lesz, akkor odadob egy-egy kockacukrot (karácsony lévén, legyen szaloncukor) abból, ami eredendően a gyerekeké, mert azt ők hozták össze. A tetejébe úgy, hogy legalább havonta nem átallja odadörgölni az orruk alá, hogy ők, a gyerekek, milyen jól jártak vele. Sőt! Még üdvözlő levelet is mellékel jósága bizonyságául, a nagyvonalúságáról és nagylelkűségéről. Hurrá! Hurrá! És hurrá.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: akkor lecsóba is lehet keveset belőle???
Eladott Ország
@kissé felnőttem: A lecsóba kell az erős Pista. De a hungaricumot most már lehet bővíteni, bróker csőddel és a piramisjátékkal is.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: hogyan is basszuskulcs??? akár violin is de

Begyujtottam a kazánba a levelkéjével ráadásul két példányos volt, Nőm a Hercegnő is ily kegyben részesült.Csak már nem vagyunk eladók foghijj az akad de a Gerinc az stabil

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.