A megválasztott amerikai elnök, Donald Trump pénteken osztotta meg azt a levelet, amit Vlagyimir Putyin orosz elnök küldött neki.

Remélem, hogy miután elfoglalta az elnöki széket, valódi lépéseket teszünk majd, hogy visszaállítsuk a kétoldalú együttműködést

 - fogalmazott Putyin, aki karácsonyi és újévi jókívánságait is mellékelte, és jó egészséget kívánt az egész Trump famíliának.

A levél napokkal azután érkezett, hogy Oroszország nyíltan kritizálta az amerikai kapcsolatokat az Obama-éra alatt. Ugyanekkor Trump az amerikai nukleáris kapacitás megerősítéséről beszélt. Putyint ráadásul azzal vádolják, hogy Trump győzelme érdekében befolyásolta a 2016-os amerikai választásokat.

Nagyon kedves levél Vlagyimir Putyintól, a gondolatai annyira helytállóak. Remélem, mindkét oldal tartja majd magát  a leírtakhoz, és nem kell más útra térnünk

- kommentálta a levelet Trump.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
Ez a nagy hármas hiányzott már Európának!!!
Eriksson
@Yoda69: mandiner.hu/cikk/20150717_ujabb_orosz_nemet_gazvezetek_epul
Azért nézz utána más címszavak alatt is. Az orosz gáz nélkülözhetetlen Európának, annak tagállamainak, csak valahogy a magyar ellátás nem tetszik az EU-nak.
Ördögvadász
Ez pontosan így igaz.
A személyes levelezéseket közszemlére szokták rakni.-) Te is valószínű:-)
Lehet szórakozni tovább...
Edmond Dantes
Azért az engem jó magyarként nagyon bánt,hogy egyetlen elismerő szó sincs a levélben Orbánról.Hát feleslegesen ugrálja őket körbe,jó pincsiként?Se egy jó szó,se egy darab csont.Még a végén mi fogunk rábas...ni.
Eladott Ország
Már csak azt nem értem, hogy vajon Putyinnak a senki által nem ismert Habony Árpád ridikültulajdonos ad tanácsot, vagy az oroszok mondják meg Habonynak, aznap milyen zseniális gondolatai támadtak?
Lepényleső
Kedves levelet,kedves embertől,kedves embernek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.