Ha a rászoruló kér, azt Orbán füle – ami olyan, mint a sasé, ha az övéi kérik, és persze ez találkozik a saját érdekeivel is – meghallja. Szegény kis elnyomott éhező és fázó MMA-nak, mint a falat kenyér, úgy kell egy XII. kerületi, kifejezetten palota-jellegű sufni.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A NAGY BÜDÖS DEMOKRÁCIA NEVÉBEN GYŐZŐ...b -meg vicctor nem elég neked a FOCIALIZMUS???MAGYAR MŰVÉSZ AKADÉMIKUSSUNK mindent visz,ami mívesen le van betonozva!ITT AZ IDŐ,MOST VAGY SOHA 2016.KARÁCSONYA!---még csakkk véletlenül se kelljjen SORBA ÁLLNI A BLAHÁN EGY TÁL MELEG ÉTELÉRT!!!Éljen soká-orsos vicctor az YBL VILLÁBAN IS IM -MÁR!!!Hányadik palotát VESZI NEKTEK MÁR MEGINT VALAMELYIK JÓ ARAB POFASZŐR ajándékba alíz-nagypapi tiszteletére a tükröspusztai szőke hercegnek NE-VÉRE szánva tán?-több tonnában mérhető, már mérhetetlen személyiségszennyesét a saját hátamon is tartva,cipelve,csakkk kérdezem???MERT UGYE A TIBORC-FÉLE FÉNYETETŐSDIT MÁR NAGYON NEM SZERETEM!!!DDD-HAJLÉKTALAN NEM VAGYONOS BÉKA POLPOLITIKUSS MINISZTERELNÖKÜNK-MILYEN HITELED VARRATTAD MEGINT AZ ÉN-ÉS MINDEN MAGYAR ADÓZÓ NYAKÁBA, A GYEREKEIM,DER-DI -DÁSZ BAXD MEG MÉG AZ UNOKÁIM HÁTÁRA IS,EX-IM!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.