Hétfőn, karácsony második napján a Tiszántúl kivételével csökken a felhőzet és előbukkan a nap – írja a Köpönyeg.hu. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél. Tovább enyhül a levegő, tavaszias hangulatú idő valószínű, a csúcshőmérséklet eléri a 3-11 fokot. Melegfronti hatás ígérkezik.

Kedd estig változóan felhős időre számíthatunk, legalább pár órás napsütéssel. Este ÉNy felől megnövekszik a felhőzet, és eső, zápor is előfordul.Erős marad az ézaknyugati szél. +6 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szerdán erősen felhős lesz az ég, és délelőtt többfelé, délután már egyre kevesebb helyen valószínű eső (amit a magasabban fekvő tájakon délutántól hózápor válthat fel). +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön kitisztul az idő, sok napsütésre van kilátás. A friss időben reggelre mindenhol fagypont alá süllyed a hőmérséklet, délután is csak 0-5 fok várható.

Pénteken reggelre sokfelé válik párássá a levegő. Napközben ködfelhős és napos területek váltakoznak.Reggel keményen fagyhat, és délután is csak +1, +2 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szilveszterkor egyre nagyobb területen maradhat tartósan ködös, felhős az idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.