Miféle megbecsülésről beszél ez az ember, amikor arról tart szónoklatot és arról ír levelet, hogy ha marad egy kis pénz, azt azoknak adja, akik ezt az országot felépítették? Hogy van képe 4 milliárdból irodát felújítani? 10-20 millióból egy jó lakberendezővel már olyan irodát kaphatna, ami pontosan megfelelne az összes kényelmi funkciónak és még annak sem lenne különösebb értelme. Szüksége van még ennél is csicsásabbra, nagyobbra? Az új miniszterelnöki rezidencia ára jelenleg már 23,2 milliárd forintnál tart. Persze ez nem egy szép épületben van, ahol kényelmesen elfér a kormányfő, hanem a Karmelita kolostorban, fent, a várban. Amikor arra gondolok, hogy a karácsonyi vásárláskor látott fáradt, elnyűtt dolgozók, árufeltöltők, boltosok mennyit visznek haza és mennyiből próbálnak ők maguk szűkösen összehozni legalább egy karácsonyi ebédet, nem értem, hogy miért elégszenek meg ezzel. Az éhbérrel, amit annak az embernek a kormánya vet oda nekik, amelyiknek épp 450 ezernyi nyugdíjas...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugy latom a magyar emberek mar annyira belefasultak az orbani remalomba, hogy mar semmi sem veri ki naluk a biztositekot.

www.atv.hu/videok/video-20161222-az-egyenes-beszed-vendege-rona-peter-kozgazdasz
Az interjut a 9.perctol erdemes megnezni!
karma1
@Szeparepa2: Bar a profeta szolna Beloled...:o)
telegdilaci
@Yoda69: Sajnos sok Embernek jól át mosták az agyát,azok még tapsikolnak is hogy mennyire korrupt az egész politikai elitnek mondott csürhe! kilopták már alólunk az Országot,és még nem elég,van még akinek nincs tömve a zsebe! ezek nem törődnek az Emberekkel,csak saját,magukkal.
papa.49
Nem a karácsonyt, hanem ezt a tetves bandát kell felrúgni, minél hamarább, és minél keményebben, bűnhődjenek a bűneikért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.