Tényi István, a feljelentéseiről híres Fidesz tag a rendőrséghez fordult az Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjú meghamisítása miatt – értesült a Magyar Nemzet.

Tényi az ügyben információs adat megsértésének gyanújával fordult a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysághoz. Ismeretlen tettes ellen tett bejelentést. Mint mondta, bármennyire is elégedetlen valaki Orbán politikájával, attól még nem illik interjút hamisítani.

Mint ismeretes, a Fejér Megyei Hírlapban közölt interjút valaki olyan mondatokkal "egészítette ki", amelyek nem hagyták el a miniszterelnök száját.

Négy helyen írt bele a szövegbe. Vastaggal szedtük azokat a mondatokat, melyeket Orbán nem mondott, de az újságban megjelentek.

„... és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A KÓRHÁZI HULLÁK SZÁMA IS EMELKEDIK.”

„A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. MI IS HASZNÁLJUK.”

„Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.”

„... mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET”

Kázmér Judit, a PLT ügyvezetője a lap kérdésére kifejtette, belső vizsgálat indult az ügyben, részletes tájékoztatást mára ígértek. Arról sem tudott még információval szolgálni, egyik dolgozójuk írt-e a cikkbe, vagy külső támadás érte a számítógépes rendszerüket.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@lampa laz: Remelem, hogy nem talaljak meg azt, aki ilyen frappansan irta meg a valosagot.
Mitol ilyen erzekeny orszagunk hos vezire? merthogy amikor o jarat le embereket, rossz szemlyrol tesz fel arckepet a hiradoba, mert veletlenul azonos a neve egy csirkefogoval, es ezert az ordas hibaert meg csak elnezest sem ker, vidokat hamisit meg, ellenzeki politikusok nyilatkozatait vagja ujra, ugy dobja be a magyar idokbe, eltunteti a nepszerutlen sipszot a video alol, amin az MTK palyat nyitja meg, meg az oktober 23-i beszedet tonkretevo sipolast is kitorli, szoval, ne legyen ennyire erzekeny, mert nem all jol neki...Ha mar keni a szart masokra, ne csodalja, hogy o is szaros lesz kozben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@lusta: és az lesz a hunyó aki keresztbe viszi a létrát.
papa.49
Söndörök hány DNS. vizsgálat lesz, legalább annyi kell mint a telónál!!!
vukkocska
Ez logikus, nem? Az esküvőn ellopott telefon miatt több 10 milliós DNS vizsgálat. Persze, nem a barátoktól, rokonoktól, hanem a személyzettől vettek mintát. Amikor Gyurcsány öszödi beszédét hekkeliték meg, az sem volt probléma. De ugye, Orbán az Orbán. Remélem már nem sokáig.
feleselek
Mi az, hogy lehet? Az első pillanat óta, rendőrök hallgatják ki a feltételezett "elkövetőket"!!!
kukac50
Ennyire fáj Orbánnak az igazság kimondása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.