S igen! Megjelent a színen Boross Péter! Aki véletlenül nem találná ki, hogy kiről áradozott a karácsonyi írásában, annak elárulhatjuk a nagy titkot. „Természetesen” Horthy Miklósról. Még a szenteste napján. Ami alapján vagy gond van a kartárssal, vagy gond van. Mármint Boross Péter kartárssal. Azt ugyanis magától Horthytól tudhatjuk, hogy ő meggyőződéses antiszemita volt. Országlása alatt olyan törvények születtek, amelyek alapján alanyi jogon szorították ki a megélhetési perifériára azokat, akik nem tudták igazolni: őseik karikalábon nyilaztak hátrafele. Esetleg nyugatról települtek be, vagy a római birodalom zsoldosaként maradtak vissza. Ezt követően a zsidó vallást megreformálni szándékozó, és a zsidó vallás tanításai alapján tanító Jézus ünnepén Horthyt éltetni egy elég sajátos szellemi bakugrás lehet a valamikor talán jobb napokat látott politikustól. Ha ezeket a jobb napokat talán nem is egyformán tekinthetjük a nevezettel. Még akkor sem, ha tudjuk: Boross Péter esetében...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,hóbagoly,, egy szenilis vén majom))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Sikeresen hülyül a vén trozsőr! Nyilván megéri anyagilag hülyének lenni!
Jozefina
Istenem ezek már miért nem tudnak kussban maradni és szép csendben eltünni!!!
GeoCravker
@Jozefina: mert neki kell a hit, hogy fontos, amit körbenyal
simmering73
Azt hittem már zárt osztályon van ez a hülye. Sajnos tévedtem.
bencemacska
@aremy: ma, 17:23
Lehet, hogy nem voltam elég világos.
De előttem írták, hogy szar ember, és én arra akartam figyelmeztetni, hogy sajnos annál sokkal több volt! Sz... ember lehet sok, kevés vizet zavar. De hogy még mini elnök is legyen az már több a soknál!
RonaGyuri
@papa.49: szenilis??? szó sincs róla, gátlástalan hazudozó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.