Az Állami Számvevőszék elnöke úgy látja, hogy az utóbbi években jelentősen szűkült itthon a feketegazdaság. Domokos László a Profit7.hu-nak adott interjúban azt is állította, hogy a magyar közintézmények egyre elkötelezettebbek a korrupció megelőzésében. A Profit7.hu gazdasági portálon kedden megjelent interjúban az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke úgy fogalmazott: a konkrét cselekvéseket nélkülöző vélt korrupciós ügyek folyamatos lebegtetése társadalmi szempontból nem szerencsés gyakorlat, hiszen aláássa az államba vetett bizalmat. Csökkent az államadósság, Magyarország visszafizette a gazdaságpolitikai döntések szabadságát korlátozó nemzetközi hiteleket és kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, kiszabadult az inflációs spirálból, stabil a magyar forint, a gazdaság növekszik. az adórendszer nem csak stabilizálódott, de meg is szilárdult, ami egyértelműen versenyképesség-növelő tényező.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hari
Minden vak egy nagy" fehérségét" lát !
karma1
@Horizont: Atyavilag! Ez a pali hol el? Nem mutattak meg neki, hogy mik az adossag-mutatok? Vagy csak nem tudja oket ertekelni? (Monnyuk ezt se csodalnam, mert mar barkibol lehet penzugyi szakember, aki felismeri a szazforintost...)
karma1
Akkor kezdett el a gazdasag igazan feketedni, amikor reggelente a Moszkva teren gyultek ossze a roman epitoipari vendegmunkasok a napi epitkezesekre a toborzasra varva...
Azt az egyet talan nem lehet egyertelmuen az orban kormanyra fogni, bar ha azt nezzuk, ellenzekben igazan felemelhettek volna a szavukat a feketemunka ellen... Mar akkor sem tettek... Igaz, nem is a politizalasra torekedtek mar akkor sem, hanem arram, hogy hogyan tudnak megkaparintani a hatalmat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.