A Magyar Idők újra felveti a soroksári gyilkossággal kapcsolatban azt a verziót, hogy külföldiek ölhettek meg egy 36 éves futónőt. A lap szerint lehet, hogy megpróbálnak összefüggéseket keresni a 2013-as valamint az idei népligeti gyilkosság között.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hari
Aha az iszlám állam, meg a gyurcsánék. Az persze fel sem merül a polpoti, bocsánat Polt Peti vezette ügyészségnek, hogy végtelenül bénåk, ki tudja hányadszor, főleg ha un. kisemberekről van szó.
namihami
@Hari: Mert ez így egyszerűbb. Ha nem tudom megtalálni, akkor még mindig, sőt annál inkább, mondhatom, persze sumákolva, hogy migráncs. És ez arra is jó, hogy a kihűlt töltött káposztát újramelegítsenek. Ez a migráncs számukra több, mint a Jolly Joker. Akkor veszi, veheti elő, amikor már totál nincs mihez nyúlni. (Persze én adnék nekik egy ötletet.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.