Csütörtökön és pénteken sokfelé süthet a nap, csapadék nem várható, de marad a fagyos idő. Szilveszterkor is borult, de száraz időre van kilátás, csípős éjszakai faggyal. A jövő hét első felében érkezhet csapadék, hótól az esőig többféle formában.

Csütörtökön derült, napos időre számíthatunk, több gomolyfelhő keleten lehet, de eső, havas eső ott sem valószínű. A szél élénk, a Nyugat-Dunántúlon és a Tisza vonalában, valamint attól keletre erős lesz, csak a délután második felétől csitul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között alakul.

Pénteken az éjszaka képződő köd helyenként napközben is megmarad, máshol folytatódik a napos idő, csapadék nélkül. Általában gyenge marad a szél. A hajnali -5, -10 fokról -1, +3 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton, az év utolsó napján borult, párás idő várható helyenként zúzmarás köddel, csak kisebb körzetekben, főként a hegyekben süthet ki a nap. Csapadék nem valószínű, a szél is gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -4 fok között alakul.

Az újév első napján, vasárnap szintén borult, párás idő várható helyenként zúzmarás köddel. Jelentéktelen ónos szitálás, hószállingózás néhol előfordulhat. +1 és -4 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő hét első felében megérkezik a csapadék: havazás, havas eső, eső, ónos eső egyaránt előfordulhat.

(met.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.