A földművelési miniszter szerint nincs itt semmi látnivaló, 200 vaddisznó lemészárlása csak arra kell, hogy csökkentsék a vadállományt – írja a Borsonline.

Két nap alatt több mint kétszáz, előzetesen összeterelt vaddisznót lőttek le, amelyeket feszített tempóban hajtottak a puskák elé. Szemtanúk szerint közönséges mészárlásnak lehet nevezni a történteket, állítólag a talaj nagy területen szinte vérben ázott.

A lap szerint Szakács László MSZP-s képviselő írásbeli kérdésben fordult Fazekas Sándor földművelésügyi miniszterhez. A válaszból kiderült, egy külföldi állampolgár volt a megrendelő, aki az érvényes árjegyzékhez képest öt százalék kedvezményben részesült. Fazekas szerint a vadászati hatóság által jóváhagyott tervek a nagyvad-állomány csökkentését írják elő. Ennek keretében a máshol befogott és ide telepített állatokat lőtték ki jórészt

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Beteges dolog egy ilyen hír kapcsán is libsizni. Persze vannak olyan kevésbé jó képességű személyek, akiknek mindenről ugyanaz jut eszébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Bringás: Legalább megpróbálhatnál összehozni egy egész magyar mondatot, egyedül, saját kútfőből. Tudod, alany, állítmány...
Bringás
@Cefi: Állítom, hogy alanyi jogon kussolhatsz, paraszt!
Yoda69
Gondolom kellett a vadhus egy fideSSes lakoma partira. Mi mas magyarazata lenne?

@Bringás: Mondam mar! Kutyaknak: fekszik, nyugszik, nem pofazik!
Bringás
@Horizont: Tudod nem hat meg a te és társaid nyomora! Vinnyogtok, Hörögtök, de a miénk a hatalom! Mi a többség pedig teszünk a búbánatos vacogásotokra! Itt nem fogtok parancsolgatni a magyarságnak, ezt jobb, ha tudod!
Bringás
@Horizont: Olyan szánalmas, hogy a tényekkel szemben álomvilágban fetrengtek a hasonszőrűekkel!
Rettegjetek már kicsit a becsomagolt bőröndökön, mi meg röhögünk a primitív, babonás nyomorotokon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.