Matolcsynak igaza lehet, az elemzők szerint jövőre tényleg akkorát robbanthat a magyar gazdaság, mint 2006 óta nem. A GDP kétszer nagyobbat nőhet, mint idén. De mi kell ehhez?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az kell, te kancsal rablo a gazdasagi csodahoz, hogy visszatedd azt az orult sok milliardot az allamkasszaba, amit az utobbi 6 evben kiraboltal/kiraboltatok onnan, oszt jonapot...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"Tíz éve nem látott magyar gazdasági csoda jöhet

Újra megúszunk egy államcsődöt?
dodóka
Ünnepélyesen fogadom, ha ennek csak a fele lesz igaz, én jövő szilveszterkor kinyalom ennek a szemtengelyferdült balf@sznak nyilvánosan az összes valagát.
papa.49
Erre szokták mondani ,,ha,ha, ha úgy lesz, vagy nem úgy lesz,, ))))))))))))))
papa.49
Még az előzőhöz ,,a pannon puma ugrani készül,,,))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Oszt. lesz belőle nagy seggre esés, mert a milliomszemű szartolcsy egyetlen ,,jóslata,, se jött be eddig, nem véletlenül!!!
Eladott Ország
"Egyszóval az idei év is szuper volt (és még csak nem is beszéltünk a sokmilliárdért épült és épülő, ám többnyire üresen tátongó stadionok sokaságáról), de a jövő év egyenesen maga lesz a megvalósult álom, a megtestesült csoda. Lesz minden, mi szem­ szájnak ingere. Béremelés, áremelés, súlyemelés. Varga Mihály semmiért nem felelős miniszter már be is jelentette az örömhírt: 2017-­ben is lesz letelepedési kötvény. A ma tartott sajtótájékoztatón legalábbis arról mesélt Varga, hogy a 2017­-es évre megközelítőleg 8 000 milliárd forint értékben bocsát ki kötvényeket az állam. Praktikusan ennyi új hitelt vesz fel az állam külföldi és belföldi befektetőktől. Ebben a szép nagy számban szerepel 62 milliárd forint értékű letelepedési kötvény is. Helyes. Tehát jó lesz nekünk, mindenki nyugodjon meg. Csökken az államadósság, csak ügyesen kell zsonglőrködni a számokkal. Lesz továbbra is közmunka és szalagmunka, aki ezzel nem elégszik meg, az mehet, ahová akar. Orbánnak lesz egy remek irodája, ahol akár még Trumpot is méltó módon fogadhatja, amennyiben az új amerikai elnöknek elmondja valaki, ki a jó fene az az Orbán Viktor. A Habony ­Szijjártó álompár is tovább szorgoskodhat a pénzes migránsok körül. Lehetséges, hogy fertőtlenítőszer és fájdalomcsillapító nem lesz ugyan a kórházakban, felfekvés elleni matracra sem futja, de minden más szuper lesz. Esküszöm, már alig várom."
Szókrakész
@Eladott Ország: "A ma tartott sajtótájékoztatón legalábbis arról mesélt Varga, hogy a 2017­-es évre megközelítőleg 8 000 milliárd forint értékben bocsát ki kötvényeket az állam."

Persze hogy kell.
Hiszem 1100 milliárd új kölcsön kell.

Csak azt nem tudom, hogy ez a 8 000 milliárdból lesz levonva, vagy a 8 ezer milliárd felett még 1100 milliárd kell?
Szókrakész
"Tíz éve nem látott magyar gazdasági csoda jöhet"

Előbb várjuk meg, hogy Trump mit lép céghazahozatali ügyben.
Bedől-e a petrodollár?
Bedől-e az olasz bankrendszer.
Merkel mekkorát bukik?
Mert bukik, az már előre eltervezett, csak még a nagyságán megy a manipulálás. Ilyen hilleriset, vagy kicsit kevésbé égőt. Függ az olasz helyzettől, Izrael politikájától, Putyinék akcióitól.
Lesz-e török határnyitás?

Mert a magyar gazdaság annyira szárnyal, hogy ezek az ellensúlyok tartják féken, különben már a szökési sebességet is elérnénk.
Az egy dolog, hogy a davosi dzsemböriken évekre előre eldöntött, hogy melyik ország dőljön a kardjába, melyik szárnyaljon, milyen politikai környezet alakuljon ki egyes földrészeken, országokban.

Ha már Eltolcsy, MNB, elemzők ekkorát szólnak, akkor Eltolcsy és stábja, Rothschild "alkalmazottak" alias csicskái tudhatnak valamit.
Mert azt is tudni kell, hogy a Magyar Nemzeti Bank nem magyar és nem is nemzeti!!!

Rothschild tulajdon!!!
karma1
Az kell, te kancsal rablo a gazdasagi csodahoz, hogy visszatedd azt az orult sok milliardot az allamkasszaba, amit az utobbi 6 evben kiraboltal/kiraboltatok onnan, oszt jonapot...:o((
Edmond Dantes
Úgy sejtem,hogy mintha az itt megszólalók nem hinnének az eljövendő magyar csodában.Ezek azok a ballibsi hitetlenek,akik még azt sem hiszik el,hogy van jóságos Mikulás.Pedig van,csak nálunk egész évben álruhában jár,focimeccsen köpköd,étteremben nyakába köti az asztali kendőt,összenyálazza a hölgyek kézfejét,majd zsebre tett kezével vakarja a tökeit,és csak a közeli barátjaival lopatja meg a keményen dolgozó kisembereket!!! Tehát itt van közöttünk,ő a garancia arra,hogy jön a csoda.Magyar csoda lesz,olyan lesz,mint a Tanúban a magyar narancs.
Clavigo
2014-re !!! 7 %-os növekedést jósolt ez az überkretén...
Yoda69
Csak kapjuk meg az az 1200 milliard forintos hitelt, amit a fideSS fel akar venni hogy fedezni tudja a kiadasait. Aztan johet a csoda.
kkalman
Ezt a hatalmas növekedést már ismerjük. Fidesz logika szerint a csökkenés is növekedés. Ebből kiindulva, jövőre még mélyebben süllyedünk a bányászbéka segge alá.
Desischado
Persze, én meg Buddha vagyok! Nyilván király lesz, de csak orbánéknak! Erre a mesére nem vagyok vevő!
bakegya
MAGYARORSZÁG EGYETLEN FALUJÁBAN BIZTOS!AL-ÉS FELCSÚT KÁNAÁNNAL SZÁMOLHAT ...már ma is...tejbe,vajba fürdetik ott már évek óta a SZERENCSE MALACAIKAT
a fityiSS-KERESZTES NARANCS TÁLIBOK!!!HAJ RÁ ORSOS FOCIALISTA GYŐZŐ MÉSZÁROSÉK!!!
eugen4402
Ebből már nem lehet jól kijönni, Nagylátószögű úr... Főnökkel egyeztetett...???
- Mert szerinte 2017 a lázadás éve lesz, ön szerint meg gazdasági csoda? ...az ellen fogunk lázadni? Itt valami nem gömbölyű...
- Tíz évvel ezelőtt (2006-ban) a második Gyurcsány kormány került hatalomra. Ami utána jött, azt eddig nem "gazdasági csodaként" szokták önök emlegetni... Lemaradtam valamiről..?
kamazuka
@Szókrakész: már megúsztuk.
Vettünk,vettek föl hitelt.
bakegya
@eugen4402: ja, a matolcsy spórolós családbarátsággal tartogat a mi pénzünkből 20-25%-ot értékes seggpapirosokban -hát valamiből ossze kell kotorni a rávalót-így műkszik ez az idők végéig illiberál orbán genetikai felhatalmazással seggfoltossan!-"BOLDOG KARÁCSONYT,BOLDOG KARÁCSONYT..."""""DISZNÓSÁG-de mi magyarok mégis szeretjük a disznóságokat.
bakegya
MÁR RÁNK SZARSZ ORBÁN VICCTOR! FELCSUTKÁRA A PANCSOLÓ ARÉNÁDBA ÜSSÖN BELE A MENNYKŐ!!!
eugen4402
@bakegya: A gép megint megőrült, majd később próbálok válaszolni...
Eladott Ország
@Edmond Dantes: Narancs, kicsit sárga, kicsit savanyú, De a MIÉNK!!! - meg az ánuszrózsa
"A végbél kimeneti nyílása mentén gyűrődő bőr által rajzolt virágszerű mintázat".
Nessy
Az lehet! Tényleg "csoda", amit ez az ország elvisel!
De hát "ezt akarják a zemberek"!
Desischado
@anka: Köszi a cikket! Épp valamelyik nap utaltam rá, hogy látott még valaki fideszest jótékonykodni? Mert én nem!

@Nessy: Én ugyan nem! De sajnos, kevesen vagyunk, akiket nem vakít el a narancsköd, és nem adtuk el a lelkünket és a gerincünket!
anka
@Desischado: - nem is fogsz..., akár melyik képet nézel egy fizessmaffiásról, csak a cinikus önteltség jön le róla! - mit lehet várni ilyen emberektől..., pardon..., férgektől!
simmering73
Ez az elborult agyú ánuszrózsa is itt brillírozik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.