Megtalálták a világ legrondább karácsonyfáját Cegléden. Legalábbis ezzel a kitüntető címmel illették a rendelőintézet szépségét a Kórházi koszt Facebook-oldalon.

Persze, hogy egy magyar rendelőben áll a világ legrondább karácsonyfája – fotó

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nekem nagyon tetszik! Olyan kis formabonto... Es nem mu-fa... Szepen fel van diszitve, vedett sarokban all... Mi a fene kellene meg?
Ahogy Szoki irja: oruljunk, hogy valakinek eszebe jutott egyaltalan a nagy nelkulozesek kozepette a bentlevo betegek karacsonyat megszepiteni...

Ilyen osszeferhetetlenek lettek a magyarok? Miert eppen ez az, amin fennakadnak??? MIert nem eltolcsi Tizianojanak az aran - ami nem is er annyit allitolag, amennyiert ez a kancsal pottyosseggu megvette - , es ugy egyaltalan: miert nem a bun, a lopas, a nyomor veri ki a biztositekot a hsz-eloknel???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Manhattan: Aaaa', Csillagom, tokmindegy, egy biztos: nem a Karmelita Kolostorban, hanem beteg emberek kozott, azoknak nyujtva egy kis unnepi hangulatot...:o)))
simmering73
Hát valóban nem egy szépség, de a tiétek.
Bringás
Jobb, mint Slomo hallgatása a karácsonyról! Aki pedig a rendőröket ekézi, büdös bunkó a szememben! Patkány banda! Ezek a fiúk legalább tettek. És ti fanyalgók?
huKKK
"Megtalálták a világ legrondább karácsonyfáját..." Én legalább 20 rondábbat láttam, ebbõl 12õt Németországban, 4et New Yorkban, 2õt Belgiumban 1et Ausztráliában, 1et Fokvárosban. Kiváncsi lennék, hogy a tisztelt Galaktikus Rondafenyõkutató Részvénytársaság felelõs beosztású, csalhatatlan szimatú értékelõi mennyi idõ alatt járták be a Galaxist és menny pénzt áldoztak kutatómunkájukra. Közszereplõk lévén, ezeknek nyilvánosan elérhetõ adatoknak kéne lenni. Számoljanak el!
huKKK
@simmering73: vannak rondábbak is. A Galaktikus Rondafenyõkutató Részvénytársaság kutatói sem néznek ki jobban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.