Nem nézte jó szemmel a vecsési Jobbik, hogy Vona Gábor elnök és Mirkóczki Ádám szóvivő üdvözlő levelet küldött Köves Slomó rabbinak hanuka alkalmából.

A vecsésiek az alábbi határozott Facebookos állásfoglalást adták közre az ügyben:

Mindez azonban Vona Gábor tetszését nem nyerte el, aki állítja: csupán csordaszellemből zsidózott annak idején.

A pártelnök etikai eljárást kezdeményezett az imént idézett Facebook-közlemény miatt, mondván, az teljesen szembefordul a Jobbik álláspontjával.

Az ilyen tartalmú megnyilatkozásnak nincs helye a pártban

- tette hozzá.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
Toroczkai ugyan következetesen hajtja végre a radikális programot, a pártelnök azonban egyre több kérésnek, igénynek, támogatónak akar megfelelni, ami nemcsak a tagságban okoz totális zavart, hanem Vona fejében is.

Az elnök nemcsak a párt lelkét vette el, hanem a tökeit is.

Ráadásul a Jobbik megint messzebb került az ország érdekeit védő, kormányképes párt imidzsétől, és amatőr módon újabb lépést tett a liberálisok felé. Lassan már közös sajtótájékoztatót tarthatnak Röszkén az Amnesty Internationallel és a Helsinki Bizottsággal.
A Hit Gyülekezetének vezető lelkésze rendszeresen megszólal a kereszténység védelmében

Németh Sándor már idén nyár elején jelezte, hogy nem osztja sem az Európai Unió, sem a Soros György által fémjelzett globális pénzvilág migránsügyben képviselt álláspontját, júliusban pedig a franciaországi Normandiában elkövetett rituális, térdepeltetős papgyilkosságra reagálva tett közzé levelet hivatalos Facebook-oldalán. Egy hónappal ezelőtt a vezető lelkész a mandiner.hu-n megjelent interjújában egyérteműen az iszlám és a balliberálisok közti szövetségről beszélt.
Bringás
@Köb Jani: Sötétben tündöklőbb a fény!
Bringás
@Köb Jani: Azt hiszem, tökéletes leírás!
Edmond Dantes
Normáliséknál illik egymás ünnepeit tiszteletben tartani.Ez csak az idiótáknál politikai kérdés.Nálam a zsidó ünnep azt jelenti,hogy ők a menórán gyújtják meg a gyertyát akkor,amikor én a karácsonyfán.Mivel nem vagyok vallásos,nekem csupán ennyi!!!Lehet,hogy Vona politikai számításból küldött üdvözletet a zsidó közösségnek,de ugyanennyi erővel küldhetett volna bombát is,hogy teccen a verőcei testvéreknek és Köb Janinak is.Azért én látok különbséget.
Edmond Dantes
Sajnos a lényeget kihagytam.Köves Slomó kb.Köb Jani színvonalán válaszolt,megérdemlik egymást.
Köb Jani
@Edmond Dantes: Te felismerés hiányában szenvedsz, téged nem szabad felvilágosítani, mert örökölt sötétséged nem tűri a fényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.