Lapunknak nyilatkozva reagált az Országos Diákparlamentnek helyet adó Székesfehérvár önkormányzatának nyilatkozatára a félbeszakított diákként ismertté vált Somogy megyei gimnazista. Örül, ha nem lesz cenzúra, de visszautasítja a vádakat a pártbefolyásolásról. Miután a Somogy megyei állami Diákparlament után országos ügy lett az először lapunk, majd a helyi Sonline által megírt ügyből (a Mediaworks-portfólióba tartozó Sonline erről tudósító újságíróját azóta kirúgták), hogy a közoktatás rendszerét élesen kritizáló diákot, a kaposvári Bradánovics Bendegúzt félbeszakították, az Országos Diákparlamentnek helyet adó társszervező Székesfehérvár önkormányzata közleményben ígérte, hogy ilyen nem fog történni.

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szar ögy, amikor egy diák szellemi magasságából néz le a milliós fizetésű, parazit,a eltartott sunyi politikuskákra és udvaroncaikra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.