Kiemelt figyelmet fordítanak a szilveszteri tömegrendezvények biztosítására a rendvédelmi szervek, intenzív lesz a rendőri jelenlét – közölte pénteken a Belügyminisztérium.

Olyan információ szerencsére nincs a hatóságok birtokában, ami az országot vagy a lakosságot közvetlenül fenyegető terrorcselekményre utalna, így marad az eddigi 3-as (közepes) terrorfenyegetettségi fokozat.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) folyamatosan elemzi és értékeli a beérkező információkat, különös tekintettel a külföldi partnerszolgáltatóktól érkező adatok magyarországi vonatkozásaira.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Különösen fontos: ellenőrzésekre kell számítaniuk a kerékpároknak, a rőzsetolvajoknak. A közutakon a biztosági öv bekötése és mobilteló használata kiemelt szempont, 2x-es bírsággal sújtható.
A NAV kommandói a vidám embereket azonnali elszámoltatásra viszik be. Aki mosolyogni mer, az biztosan nem tiszta.
A katolikus egyház bűnbánatra szólít fel. Bűnbocsátó cédulák kedvezményes áron, amíg a készlet tart a plébánia hivatlokban rendelhetők. Rendeljen most az "Én is Mária Országának Lakosa Vagyok" minden bűn alól feloldozást nyújtó cédulából és elkerüli a sorbanállást, egyúttal 10.000 Ft-ot megtakaríthat.
Mennyország - Pokol mérkőzés elmarad, a stadionok zárva tartanak. A jegyek a vízkereszti mérkőzésre érvényesek.
simmering73
Akkor a petárdázókra cudar világ jön.
Zeta
Ne csalódjunk!
Ígértek már két hetet is, abból sem lett semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.