Csak a széttrolkodott konzervinterjúval illetve egy karácsonyfát ábrázoló fotóval jelentkezett Orbán Viktor (Facebook-kezelő embere) december közepe óta – szúrta ki a 444.hu.

A lap ezért megkérdezte Orbán sajtósát, merre jár hetek óta a miniszterelnök.

Havasi Bertalan a feltett kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, csak annyit közölt:

„A Miniszterelnöki Sajtóiroda a továbbiakban is tájékoztatja a szerkesztőségeket Orbán Viktor hivatalos illetőleg sajtónyilvános programjairól.”

151 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Remélem, h a hűtőben!
Az "Y"-vágással!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Remélem, h a hűtőben!
Az "Y"-vágással!
Nessy
Hiányzott valakinek??? Az interjú miatt úgyis még a csapból is O.V. folyik.
Eladott Ország
"Az van, Viktor, hogy én végül is semmi rosszat nem kívánok neked, de nagyon remélem, hogy nem blöffölsz (apropó Matolcsy). Látod, a hatalmas szeretet, ami csak úgy árad feléd, mint a franc, már nem képes a csodákra. Ha nem blöffölsz, Viktor, kívánom neked, hogy csak egyszer kerülj bele abba a nyomorúságos közkórházba, ahol két szelet kenyér között egy harmadik a vacsora. Ha szerencséd van. De méginkább azt kívánom magunknak, hogy azelőtt semmi ne történjen veled, mielőtt meg nem értik a híveid, konkrétan mit műveltél ezzel az országgal az elmúlt évek alatt a szabadságharc, illiberalizmus és megvédés címszavak mögé bújva. Amíg azoknak is át nem fogja a tudata a valóságot, akik ma vélt vagy való megbetegedésed (értsd: apró hülés, influenza, gyomorrontás) miatt is azokat okolják, akik viszont már most is értik. Hogy sajnos ez a betegség nem váratlan és nem átmeneti, mint ahogy a vele járó pusztítás sem az. Akárhonnan nézem az utóbbi időben rólad készült fotókat, látni rajtuk, hogy nagyon nagy a baj. Ilyen állapotban már nem kellene az ország egyszemélyi vezetésével járó hatalmas felelősséget magadra vállalni. Nem ma, holnap. Már évek óta nem kellene. Jobbulást kívánok a gyógyíthatatlannak tűnő betegnek. De leginkább ennek az országnak. Hogy kiheverje."
dr. prédikátor
Nekem nem hiányzik, észre sem vettem hogy nincs itthon. maximum a seggnyalonc féleszű félkerekünek hiányzik,mert nem tud nyalakodni!!!
bakegya
ELVITTE AZ ÖRDÖG-ott szotyolázik a pokol fenekén,a TÍZPARANCSOLATOT MAGOLJA!!!
nemjoezigy
Azért (is) lenne a miniszterelnök, (a főszolga), hogy a szabadságán kívül mindig láthatónak/elérhetőnek kellene lennie (legalább) a média képviselői számára, akik a Nép kérdéseit tennék fel neki. És itt nem a lakájmédiára gondolok!
lampa laz
Szervizen van, mert lejárt a műszakija.
eszegfu
Joga van neki is a pihenésre... ezt most rosszindulat nélkül mondom! Aztán eszembe jut, hogy ennyi "győztes csata" után a vezérnek is meg kell pihennie... sőt azt is ki kell gondolnia, hogy majd ezek után mi, vagy ki lesz az ellenség, mi lesz a harc tárgya... ez az, ami már a "gonoszságom"...
quadrocopter
Ugyan már, kinek hiányzott a hibban? Tisztább is volt a levegő a mócsing nélkül!
eszegfu
@Horizont: Csak a "paraszti" logikám szerint: simán fosik -- már bocsánat! Jár neki is valóban az "évi rendes szabadság"... csak ez nem olyan, mint a Tiéd, vagy az enyém, mert akkor sem tud felhőtlenül "kikapcsolódni", szerintem ezért kell titkolni, nehogy bárki is rájöjjön, hogy a lakása 4 fala között, vagy esetleg máshol, megtalálható, nehezen őrizhető helyen van.
Edmond Dantes
Megfosztja magát tőlünk,hogy jobban hiányozzon.Néhány rajongójánál már komoly elvonási tünetek jelentkeztek,különböző alakban jelenik meg nekik,mint az őskeresztényeknek Jézus.
Ideje lenne már visszajönnie,mert a többség viszont még azt hinné,hogy normális ország lettünk.
volvós
Graz-ban az elmegyógyintézetben oszt jónapot
F...sz ...pó Bercike megmondta ---
Cefi
Titkolják, hol van két hete Orbán.
Engem nem érdekel. De ha lehet, maradjon ott még ötven évig.
eszegfu
@Cefi: Hááát bizony nekem sem jutott eszembe keresni! A baj, hogy önként, nem marad ott sokáig, ahol most van. Pedig O.V. nélkül is létezne M.o. - akárhogyan is másként gondolja, vagy képzeli.
Cefi
@eszegfu: Magyarország két hete jobban érzi magát...
Nyírfa
A nagy előd, Isten is megpihent hat nap után. :)
grincss
@eszegfu: ma 18:06
Nehezen őrizhető?
Hisz a TEK-vezérrel alszik! :-)
justhpeter
Bárhol is van most, remélem a vége a kényszermunka lesz a térerőhiányban. S mivel nem akármilyen "nagyember" volt azelőtt, Havasi Bertalant viheti magával.
kerekkocka
Agyal a szobájában, amin belül nincsen kilincs!
rdos
2 hetes titok a holléte és a hogyléte. Miféle lét lehet az ilyen?
bubus13
Csak nem az intenzíven? Akkor jobbulást.
Az országnak!
Vagy Svájcban, a számláit ellenőrizni?
Hekkelt gOV bújkál, mert fosssssik?
simmering73
Grazon töltik fel mint a Duracell nyuszit.
grincss
@Nyírfa: Ő nem pihen, Drága, ő értünk él, hal!
Bárcsak halna! :-)
Rockxy
Előlem nem titkolják.
Na, nem mintha nekem megmondták volna!
Csak az a helyzet, hogy a kutyámat sem érdekli. :)
Bontok is egy pezsgőt...
eszegfu
@grincss: Gondolom ezt most viccnek szántad... el sem tudom képzelni, hogy valakinek nincs egyetlen "ellenőrizetlen" pillanata... hogy ne játszhasson az unokájával négykézláb, amikor is talán ő a ló, az unoka meg a lovas...Valahol ez szánalomra méltó. Az világos, hogy M.o. első emberének jár a biztonságos őrzés, de hogy állandóan a fenekemben legyen egy vadidegen őrző-védő, az nekem sok lenne! De lehet, hogy én egy "elvetemült, földhözragadt" ember vagyok...
grincss
@eszegfu: Nem, Drága, (viccnek szántam), de aki olyan paranoiás, h golyóálló mellényt hord a zakója alatt, akinek "előkóstolója" van, nehogy megmérgezzék, attól ez is kitelhet! :-)
bubus13
Meg kéne nézni valamelyik kórházi WC-ben...
bubus13
Már keresem Lucifert.
Ha látom majd, tudom, hogy gOV a pokolban van... :-)
uray
buta bírkák,belegondoltatok,hogy ha a hazudós fletó lenne a főnök mi lenne, elmondom amit a nemzetközi független ellemzők mondtak,:görögországi szint,fél nyugdíj,életszinvopnqal béka segg,a migráns urak a hölgyrokonatokat kezelgetnék meg titeket is. úgy hogy húzd meg magad balos majom és örülj.
lampa laz
@Szeparepa2: az "aggodalmadat" nem hímezted körbe matyóval..
köhögő bolha
Szájnyalogatás megállításán dolgoznak (tardiv dyskinezia) Grazban! :)
silber13
@uray: Már ne is haragudj, de te rohadtul fájhatsz az életnek, mert ide hallatszik az ordítása!
uray
csubimajom, a hazudós csak lopott,hazudott, az ország a BÓVLI kategóriában volt ,most meg befektetésre nalkalmas, ha hülye vagy vedd elő a pártkönyvedet és csókólgasd. én tényeket közöltem a migránsokkal kapcsolatban nem sértegettem senkit,de a kétségbeesett,reményvesztett balooldaltól megszoktuk ezt a tanulatlan buta stílust. a magyarok tóbsége rájött hogy baloldal=megszorítás,jobboldal= jobb életszinvonal. érted egyáltalán vagy csak a hazugságok érdekelnek,egyszer talán te is rájössz hogy mi az igaz adig is BUÉK. HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK.

okkal kapcsolatban nem sértegettem senkit,de a szánalmas kétségbeesett,fanyalgó baloldaltól ez a stilus megszokott
uray
kedves silbert 13 nem tudom mi a bajotok a csubival együtt nekem semmi bajom senkivel és az élettel sem viszont úgy látom nektek hiányzik a három havonta a gáz és villany áremelés most az a baj,hogy kevesebb a rezsi ,levitték az élelmiszerek áfáját,adókat csökkentenek,segítik a családokat,ez a baj? ja értem ti abba a csoportba tartoztok akik az ország tönkretételén munkálkodnak mint a bájgúnár bajnai és méltó társa gyurcsány . grat de én magyar vagyok mint Orbán úr és így jó ahogy most van és lessz.
grincss
@uray: Figyu okostojás!
A TÉNYEKET írd, ne az álmaidat!
..."A Moody's 1996-ban adott először befektetésre ajánlott minősítést Magyarországnak, most tehát 15 év után minősítette bóvlinak a magyar adósságot – írja a Bloomberg. A rendeszerváltástól egészen 1996. december 19-ig bóvli kategóriában állt az ország, a Bokros-csomag után azonban befektetésre ajánlottá minősítette a Moody's az országot.
A többiek is csak arra várnak

Magyarország államadós-besorolása a másik két nagy hitelminősítőnél – Standard & Poor's, Fitch Ratings – továbbra is a befektetési ajánlású sávban, annak alsó szélén van, egyaránt "BBB mínusz" osztályzattal. Az S&P néhány órával a Moody's csütörtök éjjeli bejelentése előtt tett utalást arra, hogy valószínűleg február végéig dönt a magyar adósosztályzatról, az IMF/EU-tárgyalások esélyeinek értékelése után."...
hvg.hu/gazdasag/20111125_lemin_moodys
És jött a másik két leminősítés is!!
Hányat is írtunk akkor?
2011. november. 25.
Ismered a sánta kutya esetét, ugye? :-))
uray
nézz utána mert rosszul tudod mindhárom hitelminősítőnél befektetésre ajánlott Magyarország én nem okoskodok és nem is vitázok egy pár hónapja van ez így,már bánom hogy belementem ebbe az írogatásba ti valamennyien azt érdemelnétek amit a baloldal adott én részemről lezártnak tekintem a vitát. JÓ éjt. BUÉK.
grincss
@uray: Látod, faszi, h ostoba vagy és hazudtál?!
Tudod, a Google nem felejt!
Hazug disznó, troll vagy!
Ennyi! :-))
grincss
@Horizont: Ennyi is sok volt belőle, Drága!
Idejött trollkodni, hazudozni, csak be(le)bukott a hazugságába! :-)
Cefi
@uray: brigás, bringás, nem a medvehúsra fáj a fogad...csak szopni akarsz faparaszt...
petike
@uray: "át,adókat csökkentenek,seg" Telefon adó, közmű adó, tranzakciós illeték(adó), hulladékkezelési díj(adó), áfa, kafetéria magasabb adója, gázolaj jövedéki adó, meg atöbbi. Mit csökkentett, te szerencsétlen?
"nemzetközi független ellemzők mondtak,:görögországi szint" mármint a kósa20%kupakoslala, meg a szógyártókakadu mondta, hogy bedöntsék a forintot, amin a fideSSgecik nyerészkedtek, a hitelesek meg beledöglöttek. Szánalmas vagy.
lusta
@uray: Drága sztrovacsek, pár hónappal korábban, amikor felminősítették a hitelminősíták az országot, ki is kormányon? Nagyon jó, nagyon jó a válasza. Na és mikor is lett bóvliba vágva? Ki is volt akkor a miniszterelnök? Most már csak azt árulja már el, az Ön által annyira szidott emúttnyócévben vágták valamikor is bóvliba az országot?
Értékes válaszát előre is köszönöm.
kkalman
Hol van gOV? A kutyát se érdekli! Ott is maradhat, ahol van, sokunknak nem hiányozna.
grincss
@lusta: Szia Lusta!
Idejön az ostoba troll és rögtön bebukik! :-)
cikicakk55
@Horizont: Tudod a sok röhögésen kívül mi a jó még ennél a cikknél? Az,hogy végre egy oldalon áll minden hozzászóló! Most elmaradtak az anyázások,az egymást le ikunukuzó komentek. Imádom mikor ilyen humorosak és egy vélemények vagytok!
Cicamama55
Engem, s szerintem sokunkat nem is érdekel. A saját családtagjaival van ebben az időszakban mindenki lefoglalva. Már akinek megadatik, hogy a családja együtt lehessen.
cikicakk55
@uray: Hol olvastad,hogy valaki is azt írta volna,hogy Gyurcsányt akarják vissza? Ez a baj veletek orsós fanokkal,hogy azt hiszitek,hogy ha nem a vezíretek,akkor csak Gyurcsány jöhet szóba.Én például Viktorral együtt küldeném szabira mind a kettőt,lehetőleg egy lakatlan szigetre.
uray
igazatok van rossz helyre jöttem mert a balos patkánytanya az nem jó hely na helló okozzatok az elvtársaitoknak altesti örömöket a nyelvetekkel én ha visszanézed eddig udvarias voltam,de a primitív baloldallal hiábavalóság csak a primitív beszédet értik. egy viszont biztos örökké fanyalgó,irigy,ellenzéki kerékkötők lesztek, végül is nem rossz a harmadik,negyedik hely a listán,amelyen az első a FIDESZ. Ezt értitek nagyjából ,ha nem kérdezzétek meg a párttitkárotokat,satnya kis seggnyaló banda vesztesek vagytok és lesztek.
Ja és mit hazudtam mert ez baloldali privilégium el nem venném tőletek.
lusta
@uray: Megértem Önt. Csak a lakájmédiából tájékozódik és biza a jalnlagi helyzetben már nagyon nincs is honnan. Elleneben a külföldi sajtóból egyelőre még lehet és ha hiszi, ha nem tesznek a felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárra, aki g..i és besúgó, eléggé alaposan tájékozódni. Nem az a lényeg mi van idehaza és hogyan alakítja föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk a gazdasági folyamatokat, mert az semmi jóra nem vezet. Én abban a korban vagyok, amikor ugyi megmondták, hogy ha a fene fennét eszik, akkor sem fog ide az olajárrobanás begyűrűzni. Na és begyűrűzött. Szóval a piac nem 10-20%-al csökkentette az árakat, hanem jóval többe és bizony ez megjelent a csökkentett fogyasztói árakban is. Persze ez a világpiacon volt, nem idehaza, mert itt egy bizonyos haveri és strómankör zsebeiben jelent meg a nagy csökkenés, míg a z egybites 300 forintos budiforradalmárok ütemes tapssal köszönték meg az állami 10 százalékot. Pedig csak külföldiül kell olvasni. Persze egy lebutított társadalom, amelyben a jövő nemzedéke alapvető szövegértési problémákkal küzd, nem külföldiül, hanem magyarul, lásd PISA eredmény, szolganéppé válik és ez itt a cél. Egy magára adó társadalom sehol sem munkaalapú társadalmat épít, hanem tudásalapút. A tudás, az információ az hatalom és ezt egyesek nagyon tudják, ezért ettől mindent kihasználva elzárják a társadalmat. Közben csaámcsognak a Gyurcsány fiának 3 milliós éves tandíján az egyik elit egyetemen, holott idehaza a Corvinuson is minimum fél millát ki kell perkálni a tandíjra és meg lehet nézni hol is van a rangsorban a Corvinus. Na ezért is pattan le az érettségizők egy része külföldre. Mondok egy példát. Ha a Corvinuson végzett valaki, Ön szerint mit fog csinálni majd Londonban. Igen, a Mekiben mosogatni. Ellenben, ha Bécsben végzett és ha hiszi, ha nem, nem kell többet fizetnie a diplomáig, mint idehaza, meg sem fordul a fejébe, hogy Londonba menjen a megélhetés miatt. Na erről van szó drága sztrovacsek, közben persze lehet tapsikolni.
Nem Grazban...
lusta
@grincss: Most mit csináljon? Sok volt az ünnepi kiadása, kell egy kis keresetkiegészítés.
lusta
Nem Grazban van, mert már jó pár éve a kezelő profja meghalt. Idehaza Bagdy Emőke professzor asszony próbálja t9bb-kevesebb sikerrel kezelni. Hiába nagytudású, de vannak kezelhetetlen esetek, de azért a köz érdekében próbálkozik.
grincss
@lusta: Ezzel az ostoba, hazug szöveggel? :-))
tutajos
Tudta?
2 hete jutott tudomására Barbihitlernek, hogy 481 milliárddal nagyobb az államadósság, mint tavaly év végén volt !
Ezt az elakadt gombócot csak Grazban, a Neurofésű Zártosztályon tudják letolni a torkán!
(remélem nem sikerül)
Nem?
De!
"Na, ugye!"
Cefi
@uray: Bringásköcsög! Használd az eredeti nickedet. A suttyó dumádról mindenki tudja hogy ki vagy.
karma1
@grincss: Dragam, urayt csak a tenyek es a szamok zavarjak, mint minden fide$$-imadot...Ugy latszik, o is ahhoz a reteghez tartozik, akik elol el vannak dugva a valos szamok, a magyaron kivul meg semmilyen nyelvet sem beszel, igy aztan halvanylila fingja sincs a valos gazdasagi folyamatokrol.
orban eltunese meg csak a szokasos "majd meglatjatok mire mentek nelkulem" eltunes, egybekotve egy alapos gyogyszer-atallitassal, vagy Grazban, vagy a Honved korhazban, oszt annyi.
Mindenesetre erdekes, hogy az oriasi vihart kavart szijjaspetya vs kimdzsongun vitahoz egy nyikkanasnyi velemenye sem volt...
Cefi
@karma1: Azért nem volt véleménye, mert ez a bringás. Nézd meg a regisztrációját, és hozzászólásait...
karma1
@Cefi: Nana, hogy o, csak most ovatossagbol kihagyta a "libsi-bolsizast", mert ennyire hulye csak o tud lenni, hogy allandoan ezt az egy szot hasznalja ellenunk, illetve mindenki ellen, aki nem a fidesz seggebol bujik elo...

@lusta Behaltam Rajtad, mindig jot szorakozom a beirasaidon, de ez a Rejto Jeno-i sztrovacsek ma mindent visz...:o))))
Cefi
@karma1: Nem az első esete, nem az első egyéb nickje. És ilyenkor kicsit más az írásnyelvezete is. De legalább tudjuk hogy ahol a csuti zsírdisznó dagonyázik, ott van internet. Hisz a hátsójában hurcolja a drótkerekűt.
karma1
@Horizont: Nem szep dolog, hogy elveszed az elvezetemet: en szoktam megfegyelmezni az ilyen bunkokat, mint rangidos majdnem-nyugger...:o)))

Najovanna, most az eccer... (Piszok jol csinaltad...:o))))
karma1
@Horizont: De a "balos patkanyok" legalabb nem nyalnak fideszes segget...:o))
papa.49
Még vagy 30 évig maradjon titok is!!!
verőce21
Aki ilyen tempóban égeti a gyertyát, ráfér egy kis feltöltődés, kikapcsolódás, pihenés.
Próbálja meg valaki ezt a tempót csak vele megcsinálni.
Mindegyikünkért dolgozik a jó Miniszterelnök úr. Megérdemli a pihenést és a jutalmat is. :)
Nessy
@Mirabilis: Ó Te boldogtalan! Csak nem kötöztek a számítógép elé, és köteleztek minden hsz elolvasására?
Bírd ki ezt a két napot! 2017 a lázadás éve lesz, ergo másodikán fellázadhatsz e kínzás ellen! :-))
eugen4402
Ez a Juréj (vagy inkább Jurij) ez nem a Drótszamár, vagy ha mégis, akkor túladagolta a mai töltést. A Bringás már ismerte az itteni KRESZT, és jól beszélte a nyelvünket. Ez egy kísértetiesen hasonló nyelven kommunikál, de nem magyar. Csak gyengeelméjű...
rdos
12 grazi kamerát el lehet érni, azokat linkelem ráérő nézelődőknek. :-) Vak szem is tyúkot? Vagy hogy is van a mondás?

www.insecam.org/en/bycity/Graz/

Azt azért elmondom hogy egyszer láttam hogyan "szállítják köztéren" túl kedves vezetőnket. A Nap nem sokáig nézhet le rá.Hát így aztán még fentről is nehéz megpillantani, oldalról meg a konyhaszekrény vállú kísérők - toló - vonó - takaró emberek akadályozzák a "tisztán-látást". :-(
hetöndöe
Most szívják ki a fejéből azt a sok katyvaszt,vagy mi a "szart".Kínos lehet ez a seggnyalóknak,hogy már szinte naponta kell magyarázkodni,hazudozni,hogy mit is csinál a bölcs vezír,mikor mit mondott,azt hogy is értette,miért nem ad interjút stb...
Just look my avatar
Hol lehetne máshol?
Kóstolgatja a saját szarát,a Graz-i elmeosztály VIP kórtermében és megpróbálja kitalálni, miért is izlik ennyire a 2,5 millió seggnyaló hívőjének?
:-)
Desischado
@grincss: Nincs nekünk olyan szerencsénk, sajnos. Bárcsak Carrie helyett ő távozott volna el, de örülnék! Amúgy szerintem Grazban "szervizelik"! Azt nem értem, minek van az ördög, ha nem viszi el! A halálnak sem hiányozna!

@Horizont: Csatlakozom drága Karmánkhoz, ezt remekül megmondtad! Excellent volt!
bakegya
Sose fogjátok kitalálni...két meccs között poloskákat tesztelget a saját ágyában heverészve,A FÜLÉN EGY UTOLSÓ FAZONÚ LEHALLGATÓ -ÉS EGYBEN KUKKOLÓ KÉSZÜLÉKKEL...na időnként belezabál a pörköltbe amit a kóstolgatóin már letesztelt!
De ha a hiteles hazugságot,vagy mellébeszélést akarja bárki is a NÉP-SZABADSÁGA ÉRDEKÉBEN MEGTUDNI,BÖNGÉSSZE A MÉSZÁRLÓ HELYI SAJTÓ VEZÉRLŐ CIKKEIT,OTT AZTÁN HÍR HARANGOLÁSSAL TÁJÉKOZÓDHAT A NARANCSKÖDBEN ÚSZÓ fideSS TÁLIBOK SORON KÖVETKEZŐ LEFEJEZÉSEIRŐL,ÉS ROBBANTÁSAINAK HELYSZÍNE JAVAIRÓL IS.CÉLPONTOSAN KASTÉLYOK,SZÁLLODÁK,BÁNYÁK,VÁRBAZÁRI CUCCOK,MÚZEUMOK HÁZTÖMBÖK,FÉL BUDA ÉS PEST STB...DE ERDÉLY MINDENEK ELŐTT...na még Ukrajna ajándékba PUTYINT IS KIJÁTSZVA,aztán VAJDASÁG IS BUNDÁVAL ÁTUGORVA HORVÁTORSZÁGOT-MERT AZOKNAK MINTHA NEM LENNE INÁRA A MOL-OT-OVI COCTAIL...aztán még a nyakába veszi a VISEGRÁDI NÉGYEKET IS HÉTSZENTSÉGET FARAG BELŐLÜK ANGÉLA SZÜLETÉSÉNEK EMLÉKMAUZÓLEUMÁRA.,DE JUNKER TEMETÉSÉRE MINDENEK ELŐTT...aztán irány ÁMERIKA...ÖSSZEGEZVE -ÉPPEN NEKÜNK MAGYAROKNAK LOPJA A JÖVŐT ÖSSZE-VISSZA EGY POTOM EZER MILLIÁRDOS HITELÉRT KÖNYÖRÖGVE A MEGVÁLTÓHOZ!
Mit akartok még-ENNÉL KEMÉNYEBBEN SIKERESEBBEN NEM ÜGYKÖDÖTT MÉG SENKI
ezért a k...országért INGYÉR!!!
bakegya
@rdos: 22.51-re,ide neki tolmács kell,s az már nem oke neki-egyébként itt sok a magyar és hamar híre menne(nem vállalja be senki)!
dr. prédikátor
A Pataki attila talán meg tudja mondani, hátha elvitték az UFOK elrettentő példának!!!
magyarbakancs
Tojni rá ,hogy hol volt.
Addig se rontotta a levegőt itthon.
Lepényleső
A köz szolgálatát az vállalja el,aki annak bármikor megfelel?
szaboria1
Engem nem érdekel legalább a csapból is nem Ő folyik.
Törölt felhasználó
Ilyenkor szokták Svájcban mesterségesen altatni(a legjobb hosszutávú természertes nyugtató)...
Eriksson
Valamelyik Trump hotelben, vagy Putyin dácsában keresték már?
Clavigo
Hol lenne,,,,,,,,? Magán kívül természetesen..Trump nem hívta meg ( mert minek ),,,Remélem szétqrta az ideg..oszt jó napot.
grincss
@Mirabilis: tegnap 21:46
Figyu, pubi!
Ki, mit érdemel!
Vagy tán nem tudtad értelmezni?
Elmagyarázzam, h megértsd?
namihami
Nem az a kérdés, hogy hol van? Ki nem sz@rja le? Ott van jó helyen, ha ott is maradna.
Az igazi kérdés az, hogy mikor jön vissza, visszajön-e egyáltalán és minek, miért?
Ez viszont tényleg kérdéses? Sok kérdés, de fontos.
kissé felnőttem
Kismarton - Grácz nem nagy távolság autópályán
kissé felnőttem
ha 3 napig nincs takaritónő mindenki keresi a direktor hónapszám nincs senki se hiányolja, Nélküle is minden megy simán. Eddig legalábbis igy volt változótt valami??,
desiro
én tudom hol van most.- bringással egymás seggében keresik a szó fosást.
eugen4402
Havasit hiába faggatjátok, ő nem fogja elárulni. (30 évre titkosították!)
Legyen elég annyi, hogy a sikeres futballcsapatok is rejtekhelyre vonulnak sorsdöntő meccsek előtt...
Szókrakész
Most plasztikázzák.
Készítik elő a menekülését.
Köb Jani
. Ghaith Pharaon luxus vendég szeretetét élvezi.
csa-csa
@Szeparepa2: a többi párt társ szemétládával együtt
Köb Jani
. Ghaith Pharaon luxus meghívásának tett eleget. Viszonozza a magyarok vendégszeretetét!
Sziszifusz
Hol van ? Hol van ? Hát hol lenne, írja a saját mein kamf-ját.
1magyar
Teljesen mindegy merre jár, neki is van szabadsága mint mindenki másnak.
hetöndöe
@1magyar: Csak akkor nem kéne eltitkolni,ilyen egyszerű.:-)
kisrigó
A gőg, teljesen elszállt agyú Havasi válaszolt volna - mint ahogy a dolga lenne!- hogy az élő isten szabadságon van, akkor ezzel a dolog el van intézve! Ennyi! De ő kinyilványítja, hogy nagy ívben tesz a fejünkre. Mindezt jó pénzért, amit mi fizetünk!
evacica
Vajon hol is lehet, a baj csak az hogy visszajön! Vihette volna Kövér kollégáját is, rá is ráférne egy kis kezelés!
papa.49
Töltik az akkujait, simítják a pofáját!!!
A töltést 400 KV. kell végezni a simogatást meg szívlapáttal!!!
rdos
Hacsak nem a költözésre készül serényen. :-(

kepeslajoska.tumblr.com/image/155200368845

És bár nem fontos, de ha a(z eltűnési) hír tegnap volt két hetes, akkor mára már 15 napos. :-)
anka
@grincss: - azt azért ne..., elég ha a dakota bexarik...:) www.zoldhirado.hu/Geci.gif
qxy
De szeretném azt mondani hogy " .- Ne keresse senki. meg oldottam.
Ki kérdeztem, majd elengedtem Igaz a huszadik emeletről,de " el engedtem."
Egyben bejelenteném hogy ki akar miniszter lenni. ? A jelszó,Jó ha nem tudod mi történt az előtted lévő miniszterrel."
Kíváncsi lennék a jelentkezőkre .
kissé felnőttem
A sok aggódót még félreérti aztán előkerül,
én nem aggodom rossz pénz sem vész el azért mégis ?
hetöndöe
@mariaberta: Degeneráltat regenerálnak?:-)
grincss
@Mirabilis: OK.!
Kezdjük ott, h valaki meghal, akkor hová kerül?
A boncterembe, magyarul proszektúrára!
Nna, szerinted ott mit csinálnak?
Nem, nem támasztják fel, hanem felboncolják!
Azt tudod, h hogyan csinálják?
Nem?
Nna, figyelj okoska!
..."A boncolás általában az Y-vágással kezdődik, mégpedig úgy, hogy először a mellkason ejtenek egy vágást, majd a bőr felfejtése után a hasat is felvágják, így láthatóvá válnak a zsírszövetek, valamint az izmok is."...
testmodositas.blog.hu/2009/05/24/boncolas
Remélem, tudtam segíteni abban, h nem fogsz meghalni ostobán!
grincss
YA!
És természetesen utána hűtóbe teszik!
grincss
@Mirabilis: Tök mindegy, csak legyen már vége!
Orbánnak! :-)
huKKK
Titkolják? Jujdeizgi! Szerintem nem mindenkinek titkolják, csak a propellernek, mert õk szeretik nemtudni, hogy ki mikor hol nincs.
huKKK
@grincss: 21:35
Nem értek egyet Önnel.
Ön miatt, az Ön beállítottsága miatt.
A tapasztalata azt mondatja Önnel, hogy Orbánt jobb követi?
Eddig hányszor okozott Önnek csalódást az a nézete, hogy "ennélmárcsakjobblehet" ?
Ne bízzon az illúzióiban, eddig is az illúziói verték át. Legyen realista. Mondja ki a valóságot: Lehet, hogy jobb lesz, de lehet rosszabb is.
Maga már nem elõször verte át önmagát a tutijaival. Ha visszavesz a tutijaiból kisebb a valószínûsége, hogy frusztrálódik.
Csak javaslat!
Ebbõl vegyen be napi 3x2-t. Mellékhatások tekintetében forduljon hozzám bizalommal.
További Sikeres Boldog Új Esztendõt kívánok Önnek és szeretteinek.
kissé felnőttem
147 hozzászólás : országelső ennyit még nem hiányzott ? vagy csak a kíváncsiság? Nagy az ország jól el lehet tévedni is.
majd megtér lesz mit elmesélni
kissé felnőttem
@Cefi: meg TUDTA jobban is teljesit a teljesség igénye nélkül
kissé felnőttem
@Bástya Béla Elvtárs: Husvét aztán körutazhat 50 évig aká,r hajó van
mariaberta
Egy a baj, hogy eltűnése nem végleges, arra sajnos még várni kell.
eszegfu
@kissé felnőttem: 10:26 Sajnálom, de én elvesztettem a fonalat... nem tudlak követni mire is gondolsz a "mi sem indultunk"-kal...
papa.49
@Mézike: ,,Mér kereste valaki???,,
Amíg nincs itt legalább nem barmol szét semmit!!!
grincss
@huKKK: "Maga már nem elõször verte át önmagát a tutijaival. Ha visszavesz a tutijaiból kisebb a valószínûsége, hogy frusztrálódik."
Valamit bővebben esetleg, h meg is lehessen érteni?
Ez így nagyon mevés!
nezelodo
Lehet, hogy telcsitét is elvették, nehogy lebukjon a cellainformációkon? Döblinget meg nem kéne a szájába adni mert hátha Széchenyiként jön haza...
Mézike
@papa.49: Gondolod úgy húzott el hogy nem adott utasításokat.? Az nem ő lenne.
kissé felnőttem
@uray: reményeim szerint azt az időt KINŐTTÜK mert ha nem dübörgés lenne. Tudom miről regélsz mert átéltem nem akkor és nem utánna születtem. vezéredet a kisz titkárt még nem is tervezték.
sentinel216
Disznóvágási szezon van. Valahogy meglógott a disznó, vagy már a füstölő gerendán lóg.
eszegfu
@kissé felnőttem: 16:12 Kösz.! Már világos!:))
almosd
Most hozz össze egy titkos páholyt és ő lesz a nagymester.
Bástya Béla Elvtárs
@kissé felnőttem: Akkor meg a Húsvét-szigetekre!
bra048
Mi van, ha távol van ! "Magyarország erősödik", máshogy írva: Magyarország töltött- káposzta.
huKKK
@grincss: Úgy fogalmaztam, hogy csak akkor értse meg ha akarja.
Ahhoz elég részletes.
Maradnék annál a résznél amit meg is akar érteni:
"További Sikeres Boldog Új Esztendõt kívánok Önnek és szeretteinek.""
mariaberta
Mint látható fent, nem fejeztem be a véleményemet.Tehát ha ezt a hírt két hete tették fel, akkor harmadik hete nem tudjuk hol van neves Úr, azaz Orbán. És???Nekem nem hiányzik
grincss
@huKKK: Köszönöm, viszont kívánom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.