Keresi a rendőrség azt a férfit, aki elhajtott egy őrizetlenül hagyott taxival Ferencvárosból, majd a Pesti alsó rakparton összetörve hátrahagyta – írja a police.hu.

A férfi 2016. december 10-én 0 óra 5 perckor egy Budapest IX., Haller utcában őrizetlenül hagyott taxiba beszállt és elhajtott vele. Útközben nekiütközött egy parkoló autónak, majd a Budapest V., Pesti alsó rakparton hagyta az összetört taxit és elmenekült.

Ez a férfi elvitt egy taxit, majd összetörve az út mellett hagyta – videó

A tolvaj körülbelül 28-30 éves, 180 centiméter magas, erős testalkatú. Haja rövid, arca hosszúkás, szeme barna színű, szája telt. Az bűncselekmény elkövetésekor kék, hosszú ujjú, kockás inget, fekete kabátot, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-455-4800-140-es melléket, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.