Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna, ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Bringás: "Csak a nemzet"? Én egy több nemzetiségű faluban élek. Körülbelül egyenlő eloszlásban szerbek románok cigányok és magyarok. Nem sok hely van az országban, ahol még a templomok is egymás mellé épültek. Közvetlen egymás mellett a szerb és a román, velük szemben az utca túl oldalán a katolikus és két sarokkal arrébb a református. És képzeld, jól elférnek, elférünk egymás mellett. Ráadásul fideszes vezetéssel. :) (meg kell jegyezni, hogy sosem fejlődött ennyit a falu, amióta ő van, ezen nincs mit szépíteni) Szóval szerintem nem csak a nemzet, hanem inkább a haza, az ország, mert ez így kerek.

Akkor viszont megragadnám az alkalmat, hogy mindannyitoknak eredményekben, sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánjak, egészségben, szeretetben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Mézike: na mi az...olvasni unod és dolgozni nem ?
JAJMÁR
@anka: Talán a legnagyobb adomány az élettől a humor. Tartsa meg az Isten jó szokádodat idén is :)
Búék !
JAJMÁR
@verőce21: Téged is a szarkasztikus humorod "támogat" itten. De őrizd meg sokáig.Búék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.