A vlogger aktivista láthatóan feldúltan jelentkezett be élő videóban, miután elmondása szerint zsidózva kiküldték egy fővárosi étteremből. FőoldalNapi A vlogger aktivista láthatóan feldúltan jelentkezett be élő videóban, miután elmondása szerint zsidózva kiküldték egy fővárosi étteremből. A Trattoria Venezia étteremben történt konfliktus alapja az volt, hogy szerinte hiába várt, mert mikor megérkeztek, akkor már nem volt konyha, pedig mikor rákérdezett, azt felelték, még van, üljön le bátran. Ezért vendégkönyvet kért, mire mégis felvették a rendelését, ám ezután leírása szerint odalépett hozzájuk a videóban látható pincér, aki miután megtudta, hogy ő vitázott Toroczkai László ásotthalmi jobbikos polgármesterrel, és felhúzta magát azon, hogy Gulyás miután liberális seggfejnek lett titulálva, “szép estét” köszönéssel szerette volna rövidre zárni a vitát a neki tetsző “jó estét” helyett, elment az asztaluktól, de kb. 10 méterről visszaordította, neki és társaságának,...

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ezek szerint a pincér kersztény. Akkor meg takarodjon a vatikánba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Aki Én: Ha zsidó, akkor az valami szégyellni való dolog? Vele szemben a vendéglős büszkén vállalja a maga származását.
Megnéztem harmadszor is a videót, szerintem Gulyás az, aki csinálja a feszkót, holmi félreértelmezett önérzet következtében. És szerintem nem azért kapott a fejére, mert enni akart, hanem ahogy azt követelte. Kicsinykét arrogánsan. Ilyen hozzáállással a világ bármely étterméből kihajították volna.
Edmond Dantes
Én nem értem a vitát.Nekem csak rendes ember van,meg szar ember.Aki zsidózik,az szar ember.
Eriksson
@Edmond Dantes: És aki cigányozik, vagy lenézi embertársait az mi?
Edmond Dantes
@Eriksson: Az ugyanaz.De most ne jöjjön a buzizókkal,meg a többi idiótával,mert ugyanaz a válaszom.Szar emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.