Villamosvonal köti össze Szeged és Hódmezővásárhely belvárosát 2020-tól. Villamosvonal köti össze Szeged és Hódmezővásárhely belvárosát 2020-tól - derült ki a vasút és a villamost kombináló, "tramtrain" megvalósításáról szóló, európai uniós tenderből. Mindkét városban a villamossíneken, a két város között pedig a vasúti síneken akár száz kilométer/órás sebességgel, akadálytalanul közlekedhetnek majd a szerelvények. Vásárhelyen 3 kilométerrel hosszabbítják majd meg a vonalat a városközpontba, 5 megállóhelyet és egy végállomást is kiépítenek. A vonal felújítása és a nyolc elővárosi villamos 23 milliárd forintba kerül, az Európai Unió 100 százalékban finanszírozza a beruházást.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Megint lesz honnan lopni!!!A csuti mészaros mangalica zsirdisznyó majd megépíti a vasutat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Megint lesz honnan lopni!!!A csuti mészaros mangalica zsirdisznyó majd megépíti a vasutat!!!
quadrocopter
@szaboria1: Áááá...néhány megálló felépítéséből nem lehet milliárdokat szétosztani - túlárazva!
namihami
@quadrocopter: Nem-e? Na csak figyelj! Elvégre: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Egyébiránt, mi a franctól, mi a francért olyan borzasztó fontos ezt a két várost ENNYIÉRT, villamossal összekötni? A lenyúlás lehetőségén kivül van-e még bármilyen indok a meglévő vasút helyett? Még ha esetleg fel kell újítani, akkor is csak a töredéke ennek az összegnek. Igaz, a hazavihető is. És ez persze sok mindent magyaráz.
szaboria1
@dr. prédikátor: Az benne a pláne, hogy van vasút vonal csak villamost is akar rajta járatni a Lázár.
kissé felnőttem
két kőgazdag beszáll egyik én vagyok 0 % vagyonnal másik, gáz de van neki 100% kettőnktől statisztika szerint 50-50 % megosztott első második hely.
papa.49
Az egészben az a legszebb, hogy általában a 2 motorkocsiból álló szerelvényen utaznak kb. 50 nen, rengetegszer látom mert heti rendszerességgel járok Hódmezővásárhelyen keresztül Szegedre a 47. főúton ami a vasúti pálya mellett megy, utas ugyanúgy nem lesz mint a hazugovics vasútján, mert k az a marha hogy villamosozzon mikor osztott pályás úton is közlekedhet!!!A másik milyen megtáplálásban agyal a lézer piszkos, mert ugye a városi villamos 550 Voltos, a nagyvasúti rendszer meg 25000 Voltos!!!Sokkal inkább az lenne a fontos hogy a Hódmezőt elkerülő utat építsék, hogy végre a város belsejéből az 4 körforgalomból kivegyék 47 utat, meg építsék meg a Tiszán a 2X2 sávos hidat!!!
Ez a terv éppen úgy baromság mint a többi kitalációja a ,,táskahordozónak,,!!!
Arról már nem is beszélve hogy a Tiszától Szegedig a tavalyi évben újították fel a 47 utat, igaz ott is becsempészték a baromságot 2 db. gyalog átkelőt az úton, hogy minek ki tudja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.