Ki tudja, mennyi pénzért... Utoljára a DemszkA lap szerint gyaníthatóan hozzányúlnának a viteldíjakhoz, az “intergrált közlekedésszervezés” keretében pedig az állam által viszavett agglomerációs, elővárosi, illetve a budapesti tömegközlekedés, a menetrendek és a tarifák összehangolását kellene megoldani. Hogy mindez mennyibe kerül majd, a hirdetményből nem derül ki, ugyanis a tavalytól hatályos közbeszerzési törvény szerint a kiírónak már megbecsülnie sem kell a várt munka ellenértékét.y-érávban írattak ilyen tanulmányt, 300 millió forintért.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Remélem nem az emelésről szól a dolog, hiszen már így is inkább megéri autóval járni mint tömegközlekedéssel.
A metrót lehetne kedvezményesebbé tenni, hogy a föld alá vigyék a tömegközlekedést és ne
a föld felszíni drága, büdös és magánautózás legyen olcsó.
karma1
Ingyenelobol mar van eleg, most mar talan a problemara kene koncentralni. Hogyan emelhetik a tarifakat, ha sokkal szarabb - lassan mar balkani - a szolgaltatas?
karma1
@1magyar: Ugye nem ringatod abba magad, hogy csokkenteni fogjak a tarifat? Megis, mit gondolsz, az 5 millios havi fizeteseket honnan szedi be a BKK? Toled, meg a tobbi jarmuhasznalotol. Hivatkozni fognak az emelkedo olajarakra, a VARHATO felujitasokra, karbantartasokra ( vagyis elore beszelnek olyanrol, amit aztan nem fognak vegrehajtani, de ezt senki sem fogja rajtuk szamonkerni, aki meg megtenne, azt elhajtjak a rak farkara...)
RonaGyuri
Hogy is van a klasszikus vicc a döglődő libákkal?
1magyar
@karma1: Ha van eszük akkor igen. Mármint a földalattit. Csak az árakkal tudnak embereket rászoktatni valamire. Ha nem akarnak a fővárosiak megfulladni.
sokanvagyunk
A tanácstalan vezérkar tagjai saját fizetésükből - és talán megjönne az eszük is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.