Ki más lett volna alkalmasabb arra, hogy a Vajna tévé első 2017-es reggeli műsorában vázolja az esztendő fontos eseményeit, mint akinek liberális médiát minősítő mondatai alig pár napja keltettek botrányt. Ha már ott volt, Kiszelly Zoltán politológus tanácsokat osztott a sajtótájékoztatóját végigvihogó Kunhalmi Ágnesnek is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Nem is olyan rossz a helyzetünk bizonyos dolgok ellenére” – jegyezte meg, bár a "bizonyos dolgok" mondotta Kiszelly Zoltán politológus.
Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos
tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák, hogy
nem szorul annyi szégyenérzet, hogy legalább nyilvánvalóan éhező emberek kapcsán befogják azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradnának csendben.
Ehhez képest a nap híre az, hogy a csóré seggünk nem csak kilátszik a gatyából, de a hideg falhoz is hozzáért már. A keményen dolgozó átlag magyar Európa majdnem legcsóróbbja. Más szavakkal sokkal kisebb a magyarok vagyona, mint a régió többi országában élőké, de a
szlovákok, akik állítólag ugyanúgy érdekeltek a mi sikerünkben, mint mi az övékben, kétszer
olyan gazdagok, mint mi magyarok. Igaz, hogy nem a Századvég(bél) mondta meg a tutit, hanem az Európai Központ Bank friss felmérése világított rá arra, hogy amiről az Orbán nevű Viktor pofázik rendületlenül, amit a Magyarország erőlködik erősödik plakátokra rányomtak,
az nagyon fasza, csak éppen sehol nem vagyunk. Sehol."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.