Egy engedély nélküli épületbontást vettek fel a Bókay utcában a 168 óra munkatársai. Az építőmunkások és Jónás Nándor építési vállalkozó ezt nem nézte jó szemmel, és válogatott szidalmakat zúdítottak az egyébként közterületen forgató kétszemélyes stáb fejére.

"Takarodj már, az anyádat vedd fel! – üvöltözte Jónás, a háttérből pedig ez hallatszik: Büdös parasztok, pusztuljon ki a fajtátok!"

A gép délben kezdte a munkát, amikor már minden olyan hivatal bezárt, ahol panaszt tehettek volna a rombolás és a környezetszennyezés ellen a portól köhögő polgárok.

A munkaterületen a kerületi közterület-felügyelet kérésére nem tudtak felmutatni sem engedélyeket, sem a bontást irányító felelős vezetőt, ezért kénytelenek voltak abbahagyni a munkát. A hatóságoknak pedig azt ígérték, hogy még aznap estére „csinálnak” engedélyeket és egy felelőst is kerítenek.

A felvételen látható agresszív férfinak volt már korábban pofozkodási ügye, 2015 augusztus 20-án a Kocsis Máté ellen tüntetők közül szúrt ki magának egy idős hölgyet, akit megütött. Állítólag az ügy most ott tart, hogy a nőt vádolják garázdasággal.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."a Kocsis Máté ellen tüntetők közül szúrt ki magának egy idős hölgyet, akit megütött. Állítólag az ügy most ott tart, hogy a nőt vádolják garázdasággal."...

Elképesztő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@F_Viktor: ...és milyen csend van körülötte...éli világát, miközben a középső ujjacskáját felmutatva kiabálja a pofámba, hogy coki...
ila51
@F_Viktor: ...az is hozzátartozik a módszereikhez , a sunyiság
Zeta
Ilyen , és hasonló példával tele van az ország.
human
"A munkaterületen a kerületi közterület-felügyelet kérésére nem tudtak felmutatni sem engedélyeket, sem a bontást irányító felelős vezetőt. Ezért kénytelenek voltak abbahagyni a munkát. A hatóságoknak pedig azt ígérték, hogy még aznap estére „csinálnak” engedélyeket és egy felelőst is kerítenek, aki bemutatja azokat a kapitányságon."

Én a sajtó helyében (a hatóságra nem lehet számítani) annak is utánanéznék, hogy hova hordják az építkezési törmeléket. Nem lennék meglepve, ha erdőszélén vagy egy tóba betolva végezné.
lampa laz
A tisztességes válalkozásokat meg agyon ellenőrzik a munkavédelmisek, itt meg csak az újságírókon volt védőfelszerelés. Normális esetben milliós bírság illette volna ezt a csetvás cigány társaságot, h temesse maga alá a tűzfal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.