Egy engedély nélküli épületbontást vettek fel a Bókay utcában a 168 óra munkatársai. Az építőmunkások és Jónás Nándor építési vállalkozó ezt nem nézte jó szemmel, és válogatott szidalmakat zúdítottak az egyébként közterületen forgató kétszemélyes stáb fejére.

"Takarodj már, az anyádat vedd fel! – üvöltözte Jónás, a háttérből pedig ez hallatszik: Büdös parasztok, pusztuljon ki a fajtátok!"

A gép délben kezdte a munkát, amikor már minden olyan hivatal bezárt, ahol panaszt tehettek volna a rombolás és a környezetszennyezés ellen a portól köhögő polgárok.

A munkaterületen a kerületi közterület-felügyelet kérésére nem tudtak felmutatni sem engedélyeket, sem a bontást irányító felelős vezetőt, ezért kénytelenek voltak abbahagyni a munkát. A hatóságoknak pedig azt ígérték, hogy még aznap estére „csinálnak” engedélyeket és egy felelőst is kerítenek.

A felvételen látható agresszív férfinak volt már korábban pofozkodási ügye, 2015 augusztus 20-án a Kocsis Máté ellen tüntetők közül szúrt ki magának egy idős hölgyet, akit megütött. Állítólag az ügy most ott tart, hogy a nőt vádolják garázdasággal.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."a Kocsis Máté ellen tüntetők közül szúrt ki magának egy idős hölgyet, akit megütött. Állítólag az ügy most ott tart, hogy a nőt vádolják garázdasággal."...

Elképesztő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Vajon mennyit tejelt ez a szépreményű, jó képeségű irodalmi tapló Kocsis-Meleg Málénak a bontás elnyeréséért?
wagabund
..."a Kocsis Máté ellen tüntetők közül szúrt ki magának egy idős hölgyet, akit megütött. Állítólag az ügy most ott tart, hogy a nőt vádolják garázdasággal."...

Elképesztő...
namihami
Ha véletlenül adódik egy olyan helyzet, amiben a köz, bármilyen tevékenysége okán, de felnéz, felnézhet egy cigányemberre vagy cigánynőre, akkor jön egy ilyen ""vállalkozó"", aki ezt a csekély tiszteletet is képes néhány pillanat alatt a sz@rba rántani.
Ezeket a ""becsületes vállalkozókat"" a saját fajtájának kellene először kilökni maguk közül, mert ilyen esetek után (és nem csak ez van, volt) még azokra is ferdeszemmel néznek az emberek, akik ezt ártatlanul szenvedik el.
Tisztelt (és ezt most annak írom, aki ezt kiérdemli) Cigánytársadalom. Mégis, mire számítotok, amikor az ilyeneket megtűrve magatok között, de elvárjátok az irányotokba szóló befogadást. Néhány ilyen ""úricigány"" még azt is lerontja, amit Ti esetleg nehéz munkával, de felépítettetek.
Ne csodálkozzatok az előitéleteken, ha Ti magatok nem tesztek ellene semmit.
Ennyi a véleményem. Lehet, hogy tévedek, mert a tévedés joga nekem is jár.
Itsuka Nakimaga
Miért csodálkozunk? Ők a rendszer támaszai. Kubatov Kopaszgárdájával együtt.
sziha
Gyajj, de szajon tudnam verni ezt a ket disznot... Az, hogy dagadtak, csak arra jo, hogy tompabbat puffanjanak.
A kistaska a video elejen meg feszit, mint tanyasi kutya a betonjardan, utana meg vigyorog, mint egy kislany, aki eleteben eloszor lat kamerat. Na, legalabb "benne vagyok a tv-ben".
ila51
Redvás buta cigányok. Majdcsak eljön az az idő amikor egymást eszik meg , mint felduzzadt kisebbség.
F_Viktor
Ez a videó jól szemlélteti a mai Magyarországot.
fityesz közeli vállalkozó mit engedhet meg magának, de a fityeszes mentalitásba is betekinthetnek azok, akik nincsenek napi kapcsolatban a maffia bandával.
F_Viktor
@ila51: Írod:
"Redvás buta cigányok."

Ez csak kismértékben "cigány ügy".
Emlékszel pl. fodor ibolyára, a pécsi fityeszes képviselőre? Aki férjével korábban 13 millió forintot sikkasztott, majd lehazaárulózta az utcán tüntetőket?
No, ő is többször hasonlóan "társalgott" az RTL riportereivel, ő is megtehette minden következmény nélkül.
wagabund
@F_Viktor: ...és milyen csend van körülötte...éli világát, miközben a középső ujjacskáját felmutatva kiabálja a pofámba, hogy coki...
ila51
@F_Viktor: ...az is hozzátartozik a módszereikhez , a sunyiság
Zeta
Ilyen , és hasonló példával tele van az ország.
human
"A munkaterületen a kerületi közterület-felügyelet kérésére nem tudtak felmutatni sem engedélyeket, sem a bontást irányító felelős vezetőt. Ezért kénytelenek voltak abbahagyni a munkát. A hatóságoknak pedig azt ígérték, hogy még aznap estére „csinálnak” engedélyeket és egy felelőst is kerítenek, aki bemutatja azokat a kapitányságon."

Én a sajtó helyében (a hatóságra nem lehet számítani) annak is utánanéznék, hogy hova hordják az építkezési törmeléket. Nem lennék meglepve, ha erdőszélén vagy egy tóba betolva végezné.
lampa laz
A tisztességes válalkozásokat meg agyon ellenőrzik a munkavédelmisek, itt meg csak az újságírókon volt védőfelszerelés. Normális esetben milliós bírság illette volna ezt a csetvás cigány társaságot, h temesse maga alá a tűzfal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.