„Cseberből vederbe csöppent az ország 2010-ben, 2018-ban nem az a cél, hogy vederből cseberbe kerüljön vissza” – írta saját Facebook-oldalán Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Ezzel arra reagált, hogy Medgyessy Péter volt miniszterelnök a múlt héten az ATV műsorában arról beszélt: az Orbán-kormány leváltása érdekében a baloldalnak a Jobbikkal is össze kell fognia.

Vona Gábor nem kér Medgyessy-féle összefogásból

Vona erre hétfőn úgy reagált: „úgy tűnik, a baloldali pártoknak szükségük van ránk, hogy erősnek érezzék magukat, de nekünk nincs szükségünk rájuk”. Szerinte „a Jobbik egy XXI. századi politikai közösség és nem lép szövetségre XX. századi pártokkal”.

A pártelnök szerint ők a kormányváltást nem úgy képzelik, hogy „korábban leszerepelt pártokkal” állnak össze „egy mostanra szintén leszerepelt párt” legyőzéséhez. A kormányváltás útja szerinte „az emberek összefogása által valósulhat meg”, a változás garanciája pedig a Jobbik.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Vona az első lehetőség szerint láthatóan a fidesz csicskája, elősegíti annak a 2018-as győzelmét!
A második lehetőség szerint nincs annyi esze(a csapatának sem), hogy a fidesz győzelmét készítí elő!
Harmadik lehetőség nincs, csak egy normálisabbra cserélni, aki megérti, hogy a fidesz kormányt le kell váltani mindenképpen, de nem elvpartnere és alárendeltje lesz a másik pártoknak, hanem egyenrangú szövetségese a választás idejére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nahát, még a Vitya utazó nagykövete sem tudja ezt a Zavrivecz fiút megbékíteni?
Béla333
Képzeljük csak el, hogy milyen kommunikációs támadási felületet adnának a Habony műveknek, ha bárki is becumizta volna a Fidesz (Medgyessy által bedobott) cukorkáját!
Kapott volna a Jobbik és kapott volna az MSZP/DK ugyanazért, a Fideszes fanatikusok pedig mondhatták volna, hogy ugye...
laja70
Vona az első lehetőség szerint láthatóan a fidesz csicskája, elősegíti annak a 2018-as győzelmét!
A második lehetőség szerint nincs annyi esze(a csapatának sem), hogy a fidesz győzelmét készítí elő!
Harmadik lehetőség nincs, csak egy normálisabbra cserélni, aki megérti, hogy a fidesz kormányt le kell váltani mindenképpen, de nem elvpartnere és alárendeltje lesz a másik pártoknak, hanem egyenrangú szövetségese a választás idejére.
Nessy
Régi jó magyar szokás! Hárman hatfele húznak! Tényleg a nyakunkon marad a FIDESZ mindörökkön örökké, Amen!
Jól megcsinálták maguknak a választási törvényt! 27 % = 2/3.
A jó nép meg lelkesen elhiszi a háztartásonkénti 10 milliós megtakarítás, az éves 100 ezer forintos rezsi megtakarítást, a sok tízezer forintos megtakarítást a baromfi meg a tojás ÁFA csökkentéséből.
csa-csa
minden esetre Őt még nem próbáltuk
Lepényleső
...tehát nem érdeke leváltani a jelen hatalmat?
Manhattan
A sok hülye összevissza nyilatkozgatásnak ez lett a vége, hogy ez a tökfej elbizza magát és azt hiszi ő lesz a megváltó! Amúgy, élből hazudik! Választás után ha a Fidesz nem nyer egyedül, akkor vele összeáll! Netalán nem is akarnak a kormányban lenni, nekik jó így ellenzékként bekiabálni, csak bent ülhessenek! Vagy elmebeteg és azt hiszi, hogy a Jobbik egyedül megnyerheti a választást.
Nessy
@Manhattan: Ha egyedúl nem is, de a FIDESZ mellett biztos! Aztán majd Vona is szépen azt mondja, amit mondhat!
Cicamama55
@csa-csa: Egyre inkább úgy érzem, hogy nem is fogjuk.
kamazuka
@laja70: Már,hogy ne volna harmadik lehetőség.
Csak, Gábor, arról még nem tud.
jancsipapa
Már a Medgyessy-féle felvetés lehetetlenné teszi számukra az összeborulást . "- Nem lehetünk finnyásak - "...Ilyen kezdés után csak elutasítani lehet .Meg ,hát... program sincs . Csak annyi,hogy leváltani Orbánt .És utána ?
eugen4402
Én megértem Végábort. Tudom, a hit hegyeket mozgat, aki hisz a győzelemben, az egyedül is legyőzhet akárkit... Közben hallom a régi Hobo Blues Band- nótát: "Országút blues". "Jó nekem a Trabant, nem kell Cadillac..."
tothjani
Nem mindegy neki hiszen Orbán már beígért neki "két pofont oszt' jó napot"!
quadrocopter
Ó, kisgyerek, hát nem vagy ám te annyira menő csávó, mint amilyennek hiszed magad, bőven kitermelted a saját ellenségeidet a saját hodályodban is!
Desischado
Kell a halálnak a jobbik, nem különb a fidesznél, annak a kisöccse!
karma1
@csa-csa: 16.59-re: ilyen alap[on vannak meg egy paran a palettan, akit nem probaltunk...
Vedd eszre, hogy Magyarorszag EMBEREKBOL all, es nem kiserleti nyulakbol...Minden embernek alanyi jogon joga van a tisztesseges elethez, megelheteshez, munkahoz, lakhatashoz.
Ja, hogy ezert szuntette be az Alkotmanyt a fide$$?
Mi mast tudna nyujtani vona? (Mar azzal a "szuz kezevel" ennek az orszagnak? )
Mondhatjuk viszont ugy is, hogy o meg nem lopott, (mert nem fert kozel a husosfazekhoz. De ha mellette lesz, - remelem, SOHA- akkor kivancsi leszek, mennyire fog ellenallni a konnyu lopasi lehetosegeknek...
csa-csa
@karma1: "Minden embernek alanyi jogon joga van a tisztesseges elethez, megelheteshez, munkához, "
Teljes egyetértésem! csak hogy ez rajtunk kívül odafent @urvára szó szerint senkit nem érdekel!
karma1
@csa-csa: Pedig nagyon kene, hogy erdekelje, mert lesz egy pont, amikor nagyon megszivjak odafont, de akkor mar keso lesz barmit is valtoztatni...
TASzSz
@laja70: Ahhoz el kell menni mindenkinek szavazni!
csa-csa
@karma1: úgy tűnik ez a "szívó" felfelé nem működik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.