A tavaly júliusi bevezetés óta, 34 500 család összesen 81,5 milliárd forint támogatást vett igénybe. Novák Katalin kiemelte, a csok népszerűségének folyamatos növekedését jól mutatja, hogy a novemberi lezárt adatok szerint újabb 10 százalékkal bővült a támogatottak köre.

Forrás: csaladihazak.hu
Feltöltő: hkriszf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tehát ennyinek adtunk a saját zsebünkből némi költőpénzt. És néhány év múlva ennek a tekintélyes része fog a bankpénztár előtt jajgatni, hogy nem tud fizetni és akkor is adjunk neki, hogy törleszteni tudjon.
Leszámítva azt a néhány ezret, aki a gyerekeinek veszi a sokadik ingatlant, amit azok felcseperedéséig jópénzért kiad, hogy ingyen legyen, mire a csemete beköltözik. Persze, ezt is mi fizetjük részben.
Ezt hívják család- és szociálpolitikának.
quadrocopter
A 34500.ból 20000 a Rogán-rokonság, 10000 Orbán-rokonság, 4500 pedig Mészáros gázreszelő pénztárnok rokonsága!
nezelodo
Én meg arra lennék kiváncsi, hányan nem írták alá mégsem a készen eléjük tolt szerződést, és miért? Én a kicsi környezetemben ilyent hármat ismerek, olyant aki aláírta, viszont egyet sem. Lehet, hogy csak politikai kapcsolatok nélküli okosokkal vert meg az Isten? Olyant is látni szeretnék, akinek az áfá-s számláit elfogadták visszaigénylésre, és nem dobták vissza ilyen-olyan formai hibákra hivatkozva!
Eladott Ország
"A CSOK lesz az a csodafegyver, ami fellendíti az építőipart, segíti a családokat, felpörgeti a gazdaságot, helyre billenti a demográfiai mutatókat és még az orrunkat is tisztíccsa.
Alig van ezzel gond, de mégis. Néhány aprócska probléma azért akad.
Az építőipar fellendítése remek gondolat, már csak azért is, mert éppen a béka ülepét célozta
meg az ágazat szárnyalása. Azonban az nálunk úgy szokás, hogy a tendereket nem nyerheti meg akárki csak azért, mert mondjuk ért ahhoz, amire pályázik, rendelkezik a szükséges forrásokkal, munkaerővel, felszereléssel. Az nálunk kevés, mert elengedhetetlenül szükséges, hogy az illetőt Mészáros Lőrincnek, Garancsinak, esetleg Tiborcz Istvánnak hívják. Régebben hívhatták volna Simicska Lajosnak is, de ez mára elmúlt.
Az építőipar (vagy bármely más ágazat) pörgését tehát úgy kell elképzelni, hogy a néhány ismert és a sokkal több nem ismert stróman kaszál, a többi (az ország egésze) vegetál. Na most, a vegetálásból igen ritkán szokott gazdasági fellendülés megvalósulni. Gyereket sem úgy vállal egy család (még sok család sem), hogy jól megy a Mészárosnak, vagy stabilan áll a saját lábunkon Orbán Ráhel, ezért szülünk még két ­három gyereket. Mert azt a gyereket nem a miniszterek elnökének lánya, a miniszterek elnökének szomszédja, a szomszéd leendőbeli veje fogja eltartani, hanem Kovács apuka és Kovács anyuka.
És bár – mint tudjuk – választások előtt valahogy mindig beindul az, ami négy évig döglődött
(most sem lesz ez másként), felpörög a lakásépítés, megannyi vasút és autópálya építése
kezdődik el, a gombaként tovább szaporodó stadionokról nem is beszélve, a helyzet gyászos és semmi jót nem sejtet. Ez anélkül is igaz, hogy ha valamilyen rémálomba illő csoda folytán még egy olimpia rendezési jogát is sikerül tető alá hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.