Ha azt gondolná bárki, hogy Orbán Viktor teljesen összezavarodott, megnyugtatunk mindenkit, hogy ha így is történt, az nem egy akut jellegű, hirtelen esemény, hanem egy hosszan tartó folyamat része. A miniszterelnök sajtószabadság iránti félelme ugyanis mostanra már teljesen eltűnt, hiszen ha megfigyeljük, újságírókat rúgnak ki, mindenféle vádakra hivatkozva, megszüntették a Népszabadságot, a nagy publikum előtt pedig óriási hírnek számít, ha egy szakértő nem a Fidesz kottájából játszik, amikor a Magyar Televízióban megkérdezik valamiről. Itt tart ma a sajtószabadság. Miért kérte Orbán a köztársasági elnököt, hogy vizsgálja felül a sajtószabadság állapotát? A Magyar Távirati Iroda 14 éve erről tudósított.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha azt írja a sajtó amit ő akar, akkor szabad a sajtó, ha nem akkor kirúgják az újságírókat!!!
Igen érdekes a sajtószabadságról alkotott véleménye, már, már náci!!!
quadrocopter
Aha, 2002. aug. Tehát már a bukta után ment óbégatni az autoriter hibbant bűnöző!
papa.49
Ha azt írja a sajtó amit ő akar, akkor szabad a sajtó, ha nem akkor kirúgják az újságírókat!!!
Igen érdekes a sajtószabadságról alkotott véleménye, már, már náci!!!
namihami
Hát igen. Volt egyszer egy állam vezetője, aki megmondta, hogy totális a sajtószabadság. A Völkischer Beobachter mindig megírhatja a hiteles és igaz híreket.
Ja, hogy ez egy kicsit még régebben volt, mint a 14 évvel ezelőtti hír. Istenem, hogy repül az idő.
Nessy
Hja kérem a szék határozza meg a tudatot! Most, a miniszterelnöki székben üldögélve ( még belefér?) teljesen másképp látja a "sajtószabadságot"! Nekik most szabad a médiában lehazudni a csillagokat az égről, bemocskolni mindenkit, aki nem szimpi, másnak silentium! Ma már több a királyi média, mint valaha, és még tovább bővül.
vitriol
@Nessy: és meddig tart szabotálni a szennylapokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.