Az alternatíva hiánya tartja hatalomban az Orbán-kormányt, a miniszterelnök lefutottnak tartja a jövő évi választást is, így már távolabbra tekint – mondta a hvg.hu-nak Krekó Péter politikai elemző.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ebből a zsebre dugott kezű, szotyi-köpködő, gazdasági-analfabéta majomból (elnézést a majmoktól!) a hazai cirkuszporondon kívül soha semmi nem lesz, maximum egy lovával együtt döglő dakota.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ebből a zsebre dugott kezű, szotyi-köpködő, gazdasági-analfabéta majomból (elnézést a majmoktól!) a hazai cirkuszporondon kívül soha semmi nem lesz, maximum egy lovával együtt döglő dakota.
Nessy
Felőlem bárki viheti a sleppjével együtt! Tényleg megbillent a világ. Ez a nacionalizmus, populizmus, személyi kultusz, hatalom és pénz éhség már sok bajt okozott az elmúlt évszázadokban. Nekünk megint "Mohács kell", hogy felébredjünk?
Grafix69
Persze ,hogy biztos a győzelembe , hát , hogy a picsába ne lenne biztos . Hiszen olyan játékszabályokat írtak bele a tákolmányba ( amire senki nem hatalmazta fel őket ) ami garantálja a család ismételt megkoronázását . Persze nyilván könnyű úgy rendezni a dolgokat , hogy ha megkérdik mennyi az idő akkor csak annyit mond : Majd megmondom én mennyi legyen az idő.
Grafix69
Mellesleg van egy ilyen mondás : A majom frakkban is majom marad.
bakegya
PERSZE SAJÁT ZSEBRE TESZI A MI MAGYARJAINK NEVÉBEN A FÉL VILÁGOT IS.jó ürügy erre a mirációval nem csakkk riogatni,de emberjogellenesen megbélyegezni testi lelki stresszben tartani a háború borzalmainak áldozatait-de a magyar lakósságot is A TELHETETLEN KIS PÖCS...DISZNÓSÁG AHOGY ÉS AMENNYIRE KICSINÁLJA A MAGYARSÁGOT EZ A TEKNŐS-de az a sok narancsködben úszó is menjen az anyja...,akik a karó tetejére tolták-terrorban tartja az EU-ÉS ANNAK VEZETŐIT,KIUTÁLTATJA MERKELT(de még provokálja is a mindennapos uszító lázító médiáin keresztül)BELÜGYESEN FOSZTOGATJA OSZTOGATJA A MAGYAR ÁLLAMKASSZÁT,FÖLDJEINKET ERDEINKET-FEUDÁLIS ÖRÖKSÉGÜNK JAVA MÁR NEM A MIÉNK,MERT RÜHELLKE álkoronahercegnő és a nemzet vője , Az mszmp PÁRTTIKÁR TSZ ELNÖK NAGYAPJA LENYÚLTA.A MÉSZÁROS GÁZ-és víz akadémikussnál jobban nem teljesít senki (határainkon túl is-ROMÁNIÁBAN,SZERBIÁBAN,A HORVÁTOKNÁL KÉRETLENÜL IS NEMZETKÖZI MAFFIÁBA TÖMÖRÜL AZ ORBÁN,VOLT ORSOS CSALÁDI VÁLLALKOZÓK SEREGE.
LELÖKHETNÉ MÁR VALAKI A CÖLÖP TETEJÉRŐL EGY VIZESÁROK ALJÁRA,MERT ODA VALÓ A NACIONALISTA POPULISTA ,SZÉLSŐJOBBER PUTYINBÉRENC TALPIG VALAG.
Sziszifusz
Csak annyi kérésünk lehet, hogy: Isten óvja meg Európát, ettől az embertől.
Clavigo
Egy tragédia lenne,,ha Gazdaállat és a parazitái a nyakunkon maradna 2018-ban.
Eladott Ország
"Orbán Viktor, a nép egyszerű plebejus gyermeke. A laza pasas, akinek ugyan a vállán nyugszik a világ sorsa – nyugodtan szólítsuk Orbán Atlasznak ­, aki mindenkor hű az elveihez, fáradságot nem ismerve harcol, küzd és háborúzik imádott Magyarországa és az őt 178 százalékban támogató magyar emberek sorsának jobbra fordítása érdekében, ugyanakkor a végtelenségig szerény, alázatos és ráadásul elképesztően jó férj és apa. Esküszöm, majdnem megszerettem ezt a drága embert, ezt a hős hazafit. Kár, hogy nem viselem jól sem a hazugságot, sem a képmutatást, azt meg egyenesen gyűlölöm, ha hülyének néznek. Már csak ilyen fene finnyás vagyok, mit tegyek? F*szt lesz mindíg karácsony és narancsuralom!"
aremy
@Grafix69: és tényleg és az is igaz hogy ez már tud szotyizni.
aremy
@Eladott Ország: egy atlaszban nagyon sok és hasznos információ van míg benne csak szar.
Peller Anikó
Sajnos az ellenzékünk olyan mint a szakszervezet, nem kell olyan forrón enni a kását, nyugi, nyugi, majd később jobb lesz, a magyar nép csak várjon és Türrjön.

A mostani ellenzékünk juttatta hatalomba és az is fogja hatalomban tartani. Mert ez a balfaszék nép nem képes felemelni a seggét még azért sem, hogy elmenjen választani (nem a népszavazásra gondolok).

És kire is tudna szavazni? Egy zsidózó, egy-két gyurcsányozó esetleg geciző konglomerátumra akik legszívesebben egymás torkának esnének. És simán folytatjuk.
justhpeter
@Eladott Ország: Látod milyen igazak a dakota közmondások ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.