Elképzelhető, hogy egy balos szavazó a Jobbik jelöltjére ikszel? Vona Gábor épp ezen dolgozik. Még nem mindenki érti a pártjában sem, de Vona kockázatos tervet eszelt ki a következő választásokra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kondás hiába erőlködik, ebből nem lesz semmi, viszont arra pont jó, hogy tovább aprózza az ellenzéki erőket, így ennek a tükrében az is biztos, hogy ez a stratégia a Lendvay utcából érkezett a ,,fegyvertárs,, számára!!!
papa.49
A kondás hiába erőlködik, ebből nem lesz semmi, viszont arra pont jó, hogy tovább aprózza az ellenzéki erőket, így ennek a tükrében az is biztos, hogy ez a stratégia a Lendvay utcából érkezett a ,,fegyvertárs,, számára!!!
Szókrakész
"de Vona kockázatos tervet eszelt ki a következő választásokra."

Megválik pártjától(vagyis a pártja tőle) és szólóban indul a következő választáson.
karma1
@papa.49: @Szókrakész: Erdekes lesz a felallas: a kurva a plebanossal...:o)))) Sehogy se szulethet belole megnyugtato eredmeny...
papa.49
@karma1: Gondold csak végig, ezeknek ez olyan mint mikor bevonultunk sorkatonának, mi számított igazán??? Az hogy ,,kivel húztál egyszerre csizmát,, akivel egyszerre vonultál az már félig barát volt, ezzel így vannak ők is az első a hazugovics által szervezett polgári ökörkörben együtt voltak, ez már majdnem olyan mint a ,,kollégiumi szoba,,!!!
Eladott Ország
"Mindenkit hülyének tetszenek nézni drága uraim?
Úgy nézem, izgalmas évünk lesz. Holott semmi másra nem vágyna az ország normálisabb fele, mint egy kis tespedt nyugalomra. Olyanra, amikor semmi gond nincs, működik minden, a
kormány teszi a dolgát és halál unalmas a híradó. Nem a közszolgálati, mert az folyamatosan
hozza ezt a szintet. De ebben az országban jelenleg nem lehet unatkozni. Most, hogy egymás torkának ugrott a kormánypárt (meg az aprólék) és a Jobbik, különösen érdekes pofonváltásnak lehetünk tanúi. Még mindig jobb, mintha elszenvedői lennénk, bár kicsi a valószínűsége, hogy ne jutna nekünk is a félmagasan szálldosó sallerekből. Mindig jut. Mi csak a pénzosztásról szoktunk lemaradni, de arról legalább következetesen.
Most mér epedve várjuk az európai bérunió, hátha megjön, mint az influenza"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.