Volner János szerint 2018-ban még azok a baloldaliak is a Jobbikra fognak szavazni, akik most még nem az ő szimpatizánsaik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
mondja ezt a cégmágus esetleg adócsaló. szerintem meg a fidessesek is meg a lengyelek esetleg a törökök is. de én nem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@Eladott Ország: Remélem celeb nőre gondoltál, na akkor meglehet az országot különböztetni,de csak az orgiáiról!
Eladott Ország
@Köb Jani: Nőt csak átvitt értelemben gondoltam. Lényeg, hogy az új miniszterelnök tiszta szeplőtelen, tisztakezű legyen.
krumpli
Ezen még én, volt Jobbikos is mosolygok !
Szókrakész
@krumpli: Nem hiába fidesz ifitagozatos a huzaVona.
A beidegződések.
Nagyon beégett neki a Merjünk nagyot álmodni szöveg.
nevemnick
Oszt mi lesz, ha a szoci szavazók azt mondják, hogy jobb lett vóna, ha sohasem sem lett vóna Vona?
Az biztos, hogy én a jelenlegi parlamenti sutyerákok közül egyikre sem szavazok.
Eladott Ország
"Orbánt és a Fideszt jelen állás szerint demokratikus úton nem lehet leváltani. Sem a Jobbikkal, sem a Jobbik nélkül. Úgy alkották meg a választási rendszert, olyanná alakították a jogrendet, hogy ilyen „baleset” még véletlenül se fordulhasson elő. Még akkor sem, ha hiba csúszna a gépezetbe. Mindez persze nem azt jelenti, hogy Orbán és a Fidesz örökké uralkodni fog a magyarokon. Sokáig tart még a hatalmuk, de – talán az időt leszámítva – semmi sem végtelen. Belülről fogják majd megbuktatni magukat. Nem most lesz ez, de nem is nagyon soká. Amikor majd elfogynak a jó legelők, és a közepes minőségű szántóföldekből sem marad elegendő. Amikor tovább szűkülnek a vadászterületek, vagyis, nem lehet már annyit lopni, amennyi az éhes szájaknak szükséges lenne.
Nem tudni, meddig tart még a Fidesz hatalma, de gyanítható, hogy amikor véget ér, rohamos gyorsasággal fog összeomolni. Zeng majd az ég, reng a föld, a folyók kiöntenek a medrükből.
Jó volna már túl lenni ezen a zenebonán."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.