Volner János szerint 2018-ban még azok a baloldaliak is a Jobbikra fognak szavazni, akik most még nem az ő szimpatizánsaik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
mondja ezt a cégmágus esetleg adócsaló. szerintem meg a fidessesek is meg a lengyelek esetleg a törökök is. de én nem!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
mondja ezt a cégmágus esetleg adócsaló. szerintem meg a fidessesek is meg a lengyelek esetleg a törökök is. de én nem!!!
Eladott Ország
"Úgy nézem, izgalmas évünk lesz. Holott semmi másra nem vágyna az ország normálisabb fele, mint egy kis tespedt nyugalomra. Olyanra, amikor semmi gond nincs, működik minden, a
kormány teszi a dolgát és halál unalmas a híradó. Nem a közszolgálati, mert az folyamatosan
hozza ezt a szintet. De ebben az országban jelenleg nem lehet unatkozni. Most, hogy egymás torkának ugrott a kormánypárt (meg az aprólék) és a Jobbik, különösen érdekes pofonváltásnak lehetünk tanúi. Még mindig jobb, mintha elszenvedői lennénk, bár kicsi a valószínűsége, hogy ne jutna nekünk is a félmagasan szálldosó sallerekből. Mindig jut. Mi csak a pénzosztásról szoktunk lemaradni, de arról legalább következetesen és epedve várjuk a Vona féle Európai béruniót.
Csak nekem tűnt fel, hogy ebben az országban röhögve lehet lopni, csalni, hazudni? Nyugodtan bele lehet nyúlni a közös kasszába, minden következmény nélkül lehet ötvenszer annyit költeni egy politikusnak, mint a fizetése, semmi nem történik. Akkor van baj, ha valaki kétségbe meri vonni valaki más férfiasságát. Akkor aztán egymásnak ugranak a félpucér gladiátorok, kikérik maguknak, megsértődnek, visszatámadnak.
"Ennek az országnak égetően szüksége lenne egy női miniszterelnökre. Lehet liberális, meleg és cigány. Egyszerre. Hogy megértsük, nem ezen múlik. Lehetséges, hogy ideje lenne összefogni a nőknek. Ha már amúgy is besorolódtak a másodvonalba, mint főállású sikaművészek, fogjanak seprűt és takarítsák ki végre a lomot. A saját életünkből is, a parlamentből is."
magyarbakancs
@Eladott Ország: "Ennek az országnak égetően szüksége lenne egy női miniszterelnökre."
Igen igazad van.
Talán valami normális közéleti beszéd és kultúra is lenne.
szettevette
Szerintem is. Én lennék a legjobb miniszterelnök(nő).
bakegya
Kihívhatja orsos vicctort vona gábor,DE CSAKKK A BESZÉLŐRE!!!
Köb Jani
@Eladott Ország: Remélem celeb nőre gondoltál, na akkor meglehet az országot különböztetni,de csak az orgiáiról!
Eladott Ország
@Köb Jani: Nőt csak átvitt értelemben gondoltam. Lényeg, hogy az új miniszterelnök tiszta szeplőtelen, tisztakezű legyen.
krumpli
Ezen még én, volt Jobbikos is mosolygok !
Szókrakész
@krumpli: Nem hiába fidesz ifitagozatos a huzaVona.
A beidegződések.
Nagyon beégett neki a Merjünk nagyot álmodni szöveg.
nevemnick
Oszt mi lesz, ha a szoci szavazók azt mondják, hogy jobb lett vóna, ha sohasem sem lett vóna Vona?
Az biztos, hogy én a jelenlegi parlamenti sutyerákok közül egyikre sem szavazok.
Eladott Ország
"Orbánt és a Fideszt jelen állás szerint demokratikus úton nem lehet leváltani. Sem a Jobbikkal, sem a Jobbik nélkül. Úgy alkották meg a választási rendszert, olyanná alakították a jogrendet, hogy ilyen „baleset” még véletlenül se fordulhasson elő. Még akkor sem, ha hiba csúszna a gépezetbe. Mindez persze nem azt jelenti, hogy Orbán és a Fidesz örökké uralkodni fog a magyarokon. Sokáig tart még a hatalmuk, de – talán az időt leszámítva – semmi sem végtelen. Belülről fogják majd megbuktatni magukat. Nem most lesz ez, de nem is nagyon soká. Amikor majd elfogynak a jó legelők, és a közepes minőségű szántóföldekből sem marad elegendő. Amikor tovább szűkülnek a vadászterületek, vagyis, nem lehet már annyit lopni, amennyi az éhes szájaknak szükséges lenne.
Nem tudni, meddig tart még a Fidesz hatalma, de gyanítható, hogy amikor véget ér, rohamos gyorsasággal fog összeomolni. Zeng majd az ég, reng a föld, a folyók kiöntenek a medrükből.
Jó volna már túl lenni ezen a zenebonán."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.