Hibás elképzelésnek tartja Molnár Gyula azt, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében.

"A Jobbikkal összefogni leváltani a Fideszt, az egy hibás koncepció"

- fogalmazott az MSZP elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden. Hozzátette: teljesen világos, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca.

A pártelnök hangsúlyozta: "ilyen típusú gondolkodás" nincs, és nem is lesz a következő időszakban.

Szerinte egyébként a Fidesz és a Jobbik ugyanazt akarja, csak az egyik hangosabban.

Molnár Gyula elmondta, nagyon nem örül annak, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök – aki a Jobbik és az MSZP összefogását felvetette – úgy érezte, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban.

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője és fővárosi elnöke december 30-ai sajtótájékoztatójával kapcsolatban a pártelnök úgy foglalt állást, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni – fűzte hozzá.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@papa.49: Nem mindenkinek lenne kukában a helye, inkább börtönben, mégpedig egy nagy közös cellában. Na azt éljék túl...!:-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
"teljesen világos, hogy ez az ország, és a szavazók szempontjából zsákutca"
Halkan jegyzem meg, hogy Gyurcsánnyal sem egy 4 sávos autópálya...
Peller Anikó
Buta vagy mónár, Ágica sóhajtostájékoztatója az emeszpé tündöklésének a csúcsa, ennél jobbak (és aranyosabbak) nem voltatok még soha, de attól tartok ilyen sok ésszel nem is lesztek.
papa.49
@adrenalink: A jelenlegi garnitúra minden szereplőjére igaz a kukában a helyük, a kormányon lévőknek is, meg az un. ellenzéknek is egytől, egyig!!!
adrenalink
@papa.49: Nem mindenkinek lenne kukában a helye, inkább börtönben, mégpedig egy nagy közös cellában. Na azt éljék túl...!:-))
papa.49
@adrenalink: Na de ott még etetni is kéne őket...
adrenalink
@papa.49: Nem sokáig. Megfolytanák ők ott egymást egy kanál vízben!
papa.49
@adrenalink: Végül is nem rossz elképzelés így csak az utolsót kéne jól kupán vágni, hogy kimurdeljon!!!
SystemError
Ez a 22-es csapdája kétszer is: Egyszer mert a jobbik nélkül nincs meg a matek. Másrészről, amig nem tud két Magyar ember leülni elbeszélgetni egymással, mint 20-30 éve nácizás, komcsizás nélkül, addig bizony Orbán felosztó, megosztó kottájából eszünk, amit a NER miatt talált ki... Senki nem érti azt, aki egy cigánytelep mellett él, hogy mi a baja és azt sem értik, aki a cigánytelepen él, hogy mi a baja. Nem hiszek a nagy összeborulásokban, de abban igen, hogy egy demokratikus országban sokfélék lehetünk, ha betartjuk a szabájokat. Ha jobbik betart szabájokat, mert a fidesz már régen nem, akkor lehet önérzeteskedni a jobbik nélkül, de nem fog változni semmi. Vagy most nincs semmi és újra kéne építeni a baloldalt, de az nem 2018...
Szókrakész
Szerintem is hibás.

Hagyni kell mindegyik pártot önmegsemmisíteni.
Egy lassú égésű folyamat.
De ha keverjük, akkor akár durranógáz módjára még kárt is okozhat a környezetében.
surdilloFUJT
@Mirabilis: Meggyesi hiteltelen,hol orbival,hol vonával kvaterkál,közben az MSZP-ben osztja az észt is!!!
Desischado
Szerintem is hibás az elképzelés, mert a jobbik a fidesz kisöccse!

@papa.49: Igaza van Adrenalinknak, megölnék ezek egymást, amiatt nem kellene aggódni. Én támogatom a börtönt, onnan is lehet kényszermunkára vinni a bandát!
verőce21
Felejtősek. És kormányozni sem akarnak.
Veleda
Mindegyik csak tapogatózik, mint vak a hajnalban.
Köb Jani
DK a Mazsihisz,a civil mozgalmak összefogásával simán befutó lesz,a többi reklámpárt az alagsorban fogja mutogatni eredménytelenségük okainak képi felvételeit.
Apatszerek
@Köb Jani: A valóság felmérése igazolni képes a DK előre látását mert a MAZSIHISZ Budapesti szavazói 57%- ka Mazsihiszhez kötődő + a civil és a nyugdíjas törzs szavazókkal + a kiábrándultak igen csak a többséget fogják képviselni, és a 2016 -os 0,9 százalék ami leütötte a lécet a nyugdíjasoknál:, éreztetni fogja káros hatását a szavazatoknál.
Eladott Ország
"Teljesen mindegy, hogy hány becstelen, korrupt, velejéig romlott politikus sertepertél a
Fideszben, az MSZP­-nek életbevágóan fontos lett volna egy olyan arcot felmutatni, aki
semmilyen módon nem hozható összefüggésbe az őszödi traumával. Az MSZP nem engedhette volna meg magának, hogy egy olyan emberrel vágjon neki 2018-­nak, akivel kapcsolatban évekig élt a korrupció gyanúja. Ennek a döntésnek így viszont nagyon rossz üzenete van a választók felé, azok felé elsősorban, akik pontosan tudják, hogy Orbánt meg kell állítani és hosszú ideje sikertelenül keresik az alternatívát.
Ez nem jött össze az MSZP-­nek és azt gondolom, hogy a fent említett bűne mellett –
tudniillik, hogy rászabadított az országra egy kétharmados rombológépezetet – most már ennek a helyzetnek a konzerválása is felelősségként a nyakába varrható. Most derült ki, mennyire nagy baj az, amikor egy párt nem építkezik tudatosan, nem képes a megújulásra, hanem hosszú évekig ugyanazokat a lejárt szavatosságú arcokat cserélgeti a sakktábláján és folyamatosan arra kényszeríti a választóit, hogy a nagyon rossz és a kevésbé rossz közül válasszanak. 2018 tekintetében ez semmi jóval nem kecsegtet."
Peller Anikó
@Eladott Ország: szerintem meg az volt a tragédia, hogy képtelenek voltak az öszödöt lekommunikálni amikor az egész média még a kezükben volt. Sajnos ez a demokrácia végét jelenti, mert büdös hazugságokkal egy geci átvette a teljhatalmat és semmi más célja nincs mint ezt a hatalmat ezer évre bebetonozni, ennek érdekében hajunk ezerrel. Ezért épül a királyi hacienda a várban, trónussal, koronával. A királyokat ugyanis nem választják. Öröklődik. Legalábbis ezt képzeli a minimiszter.
Lepényleső
A több dudás vihet új játékot a zenébe,az egy azt fúj amit akar.
cikicakk55
@Apatszerek: A kiábrándultak,az az a bizonytalanok,egy felmérés szerint 42%. Ezt a 42%-ot kéne maga mellé állítani valamelyik pártnak,aki nyerni akar. A gond csak az,hogy ez a 42% annyira azért nem bizonytalan,hogy ne tudja,hogy Gyurcsány sem jobb,mint Orbán,de Orbánt soha többé.A nyugdíjasokat legalább is akik még nem dementáltak,azokat nem vette le a 10.000ft-os Böske utalvány a lábáról.Nincs azért olyan sok agyament nyugdíjas,mint amilyet egyszer mutattak a tévében,hogy csókolgatta Orbán kezét és még éneket is írtak neki.Őszintén megírom én is a bizonytalanok táborába tartozom és akiket ismerek és kérdeztem,azok is. Amit biztosan tudok,hogy Soha többé FideSS, Soha többé MSZP, soha Többé Gyurcsány bár melyik pártocskának is a vezetője jelenleg.Mind lopott csalt,tömte a család és a barátok zsebeit,csak Orbán sokkal nyíltabban csinálja,mert Ő tudja,hogy a zsebében a legfőbb ügyészség, a rendőrség, a NAV és minden olyan intézmény amelyik valami megtorlást tudna kezdeményezni.Neki nagyon jó,hogy ilyen sok a bizonytalan,mert ez a 42% biztos,hogy az Ő malmára hajtja a vizet. Ha megérem,azért elmegyek szavazni,de majd valamelyik sosem hallott pártra szavazok,csak azért,hogy ne Orbán nyerjen.
Peller Anikó
@ciki: "majd valamelyik sosem hallott pártra szavazok, csak azért, hogy ne Orbán nyerjen."

Te jó ég! Az ennyire buta emberek miatt van cibánunk. Hát hogy képzeled, hogy egy sosem hallott párt fog nyerni? Tudod hány párt indult a választásokon? 150 féle.

Ha ezek közül szavazol egyre akkor pont az orbán fog nyerni. Csak ennyi a feladat, ennyit kell felérni ésszel, de ahogy elnézem nem fog menni.
not me
Molnár Gyula, te nem vagy vezetőnek való - semminek a vezetőjének sem.
Bocsánat, hogy ezt tőlem kellett megtudnod.

Tudod, az emberek arra lennének kíváncsiak, hogy mit akartok ezzel az országgal.
Eddig az jött át, hogy: SEMMIT.

Érted mi a baj?
Az emberek inkább nem szavaznak, mert annyira kiábrándultak és reményvesztettek.
Máshogy: A fideszre biztos nem szavazók, biztos, hogy inkább senki másra sem szavaznak - MERT NINCS MIÉRT!

Szerintem Magyarország az egyetlen ország az EGÉSZ VILÁGON, ahol a bizonytalanok nyernének, ha pártként indulnának.

Ezen ne röhögj, ez TRAGÉDIA!!!

Tényleg ennyire hülyék lennének a magyarok!?...
not me
Tényleg ennyire hülyék lennének a magyarok vezetői?...
Apatszerek
@cikicakk55:Így is van sok igazad de azt remélem tudod, hogy a jelenlegi ellenzékiekre sem lehet szavazni!. Akkor kire?
Peller Anikó
@not me: Vazze. Alapítsd meg a bizonytalanok pártját. Jó, de vegyél be valami jó kis tanácsadónak vagy mia szösz. Szia.
kissé felnőttem
Azért menjen a nép a falnak mert méltóztatnak lenézni másokat Van javaslatom oszoljanak.
@not me: ennyire önzők semmi kollektív szellem marad ám tényleg a kétfarku kutya párt legalább humor lesz +++ kenyér cirkusz , viszont a parlementből kihuzhatnának csak fizetésért ne menjenek.
cikicakk55
@Peller Anikó: Biztos igazad van Anikó! Pont ezért írom,hogy bizonytalan vagyok. Minden kép el kellene mennem szavazni,mert ha nem megyek el,akkor is Orbán malmára hajtom a vizet. Nézem a felméréseket,de bár mennyire is próbál a jobbik erősnek látszani,még mindig a Fidesz vezet,második az MSZP, harmadik a jobbik,majd negyedik a DK. Én csak annyit látok,hogy az ellenzék képtelen összefogni így az a 150 kis pártocska is fog szavazatokat kapni és így is úgy is Orbán áll nyerésre. Figyelem a hozzászólásaidat,értelmes napra kész dolgokat írsz.Nem hinném,hogy én támadólag léptem fel veled szemben,így azt sem értem miért ugrassz nekem ennyire.Tényleg a bizonytalanok közé tartozom és én 61 sőt nyáron már 62 éves leszek és az én korosztályom legnagyobb része már felnőttként élte át az utolsó 27 évet.saját bőrünkön tapasztaltuk miként csúszunk egyre lejjebb,pedig ugyan úgy szorgalmasan dolgoztunk a gengszterváltás után is,mint előtte. Még is egyre kevesebbre telik,egyre jobban felfigyeltünk a 4 évenkénti hazudozásokra választások előtt és a kifogásokra,miért is nem lett úgy ahogy megígérték.Egyetlen egy dologra nem volt válaszuk,hogy legalább azt miért nem teljesítették,hogy elszámoltatják az előző bandát, elkobozzák a vagyonukat és börtönbe csukják őket.Ne csodáld,hogy mi az én korosztályom már nem tud hinni senkinek.Ha a fénykép ami a neved mellett van az a te fényképed,akkor igen csak fiatal lehetsz.A szüleid lehetnek olyan korúak mint én és talán ők többet szenvedtek azért,hogy te lediplomázz,mint azok,akiknek még nem 2-3 gyereket kell nevelni,lakás törlesztést fizetni és még valamennyire meg is felelni a munkahelyek elvárásainak.Bízom benne,hogy nem sértődsz meg írásomon,mert nem az volt a célom. Ha tudsz nekem egyetlen olyan pártot mondani amelyik még nem volt hatalmon,nem tömte még meg a zsebeit,akkor talán én is kitudok mozdulni a bizonytalanok táborából. Még annyit,hogy a jobbikon erősen gondolkoztam,de a pár évvel ezelőtti jobbikos felfogás elriaszt tőlük.Lehet,hogy azóta...
cikicakk55
@Apatszerek: Hát ez az,hogy kire szavazzunk? Akik voltak azok már bizonyítottak.Nem a nép a fontos nekik,hanem a saját köreik. A sok kis új pártocskában a Fideszből, az MSZP-ből a DK-ból az SZDSZ-ből sőt a Kisgizda pártból kivált szintén korrupt tolvaj banda leledzik. Ha ezekből a pártokból ki lehetne mazsolázni azokat akik komolyan is gondolják,hogy változás kellene az országnak,hogy a túlságosan magas országgyűlési képviselők fizetését és egyéb költségtérítését levigyék a diplomások fizetésének felső határáig,max 400.000ft akkor elhinném,hogy tényleg tesznek valamit. Semmi olyan pártpromgramjuk nincs egyik ellenzéki pártnak sem,amit ellehet hinni. Lózungok, a 4 évenként ismételt szövegek,de,hogy miképpen akarják ezt megoldani,arra semmi konkrét elképzelést még nem terjesztettek be. csak annyit csinálnak,hogy ezt kéne,azt kéne,de hogy azt még is hogy lehetne elérni,arra semmit sem mondanak. Ezért vagyok én bizonytalan.Anikó azt írta,hogy ha valamelyik is nevenincs pártra szavazok,akkor a Fidesz malmára hajtom a vizet,de akkor is ha nem megyek el szavazni. Még van egy kis idő,de ha ugyan ilyen bizonytalan leszek 2018-ban is,akkor el sem megyek szavazni.Úgy is nehezen mozgok már,ennyivel is kevesebbet kell mászkálnom. Na meg azt meg is kéne érni.
Peller Anikó
@cikicica: Ok, tudod amikor nekiesek valakinek többnyire azért teszem, mert a gondolkodását általánosnak, tipikusnak vagy sajnálatosnak érzem. Ilyen értelemben nem kell kétségbeesned (mint ahogy nagyon helyesen nem is tetted), bár amire válaszoltam az az egyik legrosszabb verzió lenne.

Not me óriási ötlettel rukkolt elő tegnap de még nem reagált. Ez az egyetlen járható út.

Nagyon sajnálom, hogy az előző ciklust akarod börtönbe záratni, ez a gondolkodás juttatta hatalomra a maffiózókat és sikeresen akadályozza az összefogást is.

Én a Te helyedben elgondolkodnék azon miért is nem sikerült elítélni egyetlen kezdeményezett peres ügyben sem a komcsikat annak ellenére, hogy ennek érdekében mindent bevetett a fidsz. Szerinted?
Apatszerek
@Peller Anikó: Találgatásnak összeesküvésnek tulajdonított szöveg tartalma mára már a valóságot tükrözi pontról pontra. Bársonyos rendszer váltásnak csak gengszterek lehetnek haszonélvezői. Uralom váltás az nem a rendszer ellen., hanem a rendszer továbbvitelére más módszerrel történik ... A rózsadombi paktum változatai általában 20 pontból állnak és többnyire csak szövegezésükben térnek el egymástól.

A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról
A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért (az általuk okozott hatalmas környezeti károkról akkor még nem sok fogalmunk volt)
Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a Szovjetunió és Magyarország között
Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása
A határok kölcsönös megnyitása a Szovjetunió és Magyarország között
A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése
A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség, rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól
A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon
Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe
Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében
Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása
A szélsőjobboldali pártok szervezkedésének megakadályozása
Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni
Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal
A románok, jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot
Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik
A magyar hadsereget harmadára kell csökkenteni
A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok...
Apatszerek
@Peller Anikó: viszont megerősítheti a gazdaságit
Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására
Magyarország teljesen kártalanítja a magyarországi zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.