Egyre több járőr jelentkezik komoly panaszokkal a kelebiai határrendészeten – írja az Origo. A rendőröknél gyomor-és bélrendszeri problémák léptek fel, ezek oka egyelőre ismeretlen.

Eddig senki sem került kórházba, az ORFK azonban a lap kérdésére nem árult el további részleteket.

Egymás után betegednek le a rendőrök a magyar határon

Ez mindenesetre nem az első eset, hogy csoportosan jelentkezik betegség a Kelebián szolgáló rendőröknél: korábban többen fordultak orvoshoz influenzás panaszokkal, aminek okaként a vékony ruházat és az élelmezés is felmerült.

Novemberben emellett 33 főnél mutattak ki calicivírust, ami hányásos-hasmenéses tüneteket okozott az érintetteknél.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Segítek megoldani a problémát! Picifiam hozott haza szendvicset. Azt mondta a kutyának hozta... mert olyan rossz! Na mondom az én belem mindent bevesz...! Megettem... két napig a budi volt a napi elfoglaltságom!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Mirabilis: Sztem vagy korhaz nincs arrafele, vagy orvos - vagy egyik sem... Hiaba tartanak be ok a hygienia alapszabalyait, a viznelkuli kezfertotlenito-szerre is penzt kell kiadni,...
Ezek a rendorok, hatarvadaszok mar fordultak a kormanyhoz segitsefert a rendkivul rossz ellatas miatt, a megfelelo ruhazat hianya miatt...Akkor is suket fulekre talalt a keres... Most minek kell ahhoz kovetkeznie, hogy odafigyeljenek rajuk?
karma1
@Mirabilis: A Zsaruellato civil szervezet kuld nekik ruhat, elelmiszert. En penzt kuldtem nekik, mert innen azt a legcelszerubb. Nem sokat, de ilyenkor minden filler jol jon. Kerdes, hogy vajon eljut-e ez a megfelelo helyre, azokhoz a szerencsetlen rendorokhoz, akik csaladot hatrahagyva, esetleg megfenyegetve azzal, hogyha ezt a munkat nem vallaljak, akkor kesobb kozmunka sem lesz nekik, szoval, mindenkeppen kiszolgaltatott helyzetben vannak...
Es igen, a fo kerdes, hogy honnan??? Van-e hivatalos konyhajuk, vagy helyi civilek tamogatjak-e oket, es akkor nem mindig egy ellenorzott konyharol esznek,... Szoval ez sehogy sem all ossze, plane, ha azt nezzuk, hogy milyen pokhendi nyilatkozatok hangzanak el odafont a nagy szaguldasrol, kimagaslo eredmenyekrol, meg kulonben is hasitunk...
papa.49
@wagabund: Ja, valahogy akkor az embernek, még ha csak sorkatonának is volt értéke, most meg látható még annak a szervezetnek sincs értéke a hatalom számára akinek meg kellene őket védeni...
Eladott Ország
@lópicigáspár: nem a migránsoktól visszamaradt elemózsiát adják oda , hogy ne menjen pocsékba?
Ludmilla
jobban oda kellene figyelni az ország védelmezőire.Gyalázat,hogy az elmebeteg irodájára milliárdok mennek,katonáink meg nem kapnak megfelelő élelmet,meleg ruhát,nem vérlázító ez!?
Nagyon remélem,Juhász Gyula szavaival élve:"Mi lesz,ha egyszer szikrát vet a szalma,ha fellángol e táj,e néma,lomha?Ha megutálva száz here pimaszt már,vihart aratva zendül a magyar nyár?!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.