Tavaly decemberben rendkívül nagy összegű, 541 milliárd forintnyi EU-támogatást utalt ki a magyar állam a nyertes pályázóknak, amivel a Portfolio 2,5 éves adatbázisa szerint messze megdőlt minden eddigi rekord. Az elképesztő év végi hajrát jól jellemzi, hogy december 27-től szilveszterig 107 milliárdos volt a kifizetés, ami összefügg a negyedik negyedévre előírt kifizetési célokkal is. Ezek számításaink szerint két területen biztosan, két másik területen nagy eséllyel teljesültek, míg a további területeken nagyon bizonytalan, hogy számíthatnak-e a dolgozók a beígért célprémiumokra. Amint arra karácsonykor és a két ünnep között is felhívtuk a figyelmet, nagyon pörgött az EU-támogatások kifizetési számlálója, és mivel szilveszter óta nincs további emelkedés, így nagyon valószínű, hogy a tényleges év végi állapotot látjuk 1558 milliárd forintos adattal. Ez 541 milliárddal magasabb, mint december elején láttuk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szép karácsonya volt a csókosoknak! =))
RonaGyuri
szép karácsonya volt a csókosoknak! =))
nemkati
@RonaGyuri: Azt is jó lenne tudni, hogy milyen cégek, szervezetek, milyen pályázatok teljesítésére kapták ezt a nemvárt kifizetést.

Bár, végülis mindegy. Egy kontár kormány kontár csókosainak kontár munkáira fizettek eddig is, nincs min csodálkozni.
CsipkeRózsa
Az nem lehet, hogy az államháztartási hiányt kellett befolyásolni?
nemkati
@CsipkeRózsa: Sikeresen dolgozott ez a kormány azért, hogy semmi pozitívumot ne feltételezzek semelyik tevékenységével kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.