Egy 55 éves nyárlőrinci férfit keresnek egy 70 éves nő meggyilkolásával kapcsolatban. A gyanú szerint a nőt agyonverhették – írja a police.hu.

A szabadszállási körzeti megbízottat 2017. január 3-án 13 óra körül arról értesítették, hogy az egyik 70 éves helyi nénit karácsony óta nem látták. Lakóházában a rendőr megtalálta az idős nő holttestét.

A sértett halálát bántalmazás okozhatta, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövető ellen. Az adatgyűjtés és helyszíni szemle folyamatban van. 

A bűncselekménnyel összefüggésben keresik Vandzsár Endre 55 éves nyárlőrinci lakost.

70 éves nőt gyilkoltak meg, ezt a férfit keresik

Fotó: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy akik Vandzsár Endre tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.