Budapesten az Asztalos Sándor út és a Kerepesi út kereszteződésénél három személyautó összeütközött, ezért dőlt ki az oszlop.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A képet látva a rendőr kocsi rendesen nekivágódott annak az oszlopnak, a jobb első kerék leamortizálva, a kocsi orra is kapott egy méretes pofont, végül ebbe a helyzetbe csak úgy tud kerülni a autó, hogy pörögve bevágódott a kerítés mellé, neki az oszlopnak, meg fel a járdára...
namihami
Így van ez, amikor a villanyoszlop nem áll meg a rendőri felszólítás ellenére. Csak száguldozik, rohan az a felelőtlen oszlop és veszélyezteti a munkáját végző szerv biztonságát.
Remélem, hogy a fénykép alapján beazonosítható villanyoszlop ezek után elnyeri méltó büntetését.
namihami
@papa.49: Nem, mert mint a képen láthatod, ez még csak a helyszíni szemle alapján készült fotó. Majd akkor lehetünk elégedettek, ha az az esztelenül száguldozó oszlop már a börtönben tölti a jól megérdemeltet.
papa.49
@namihami: Nem ott fogja hanem a zúzdában, ahol betontörmeléket készítenek belőle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.