Másodfokon is elmarasztalta a bíróság a Médiaworks Zrt.-t, amiért a cég a dolgozók előzetes tájékoztatása nélkül döntött a Népszabadság felszámolásáról és a munkavállalók munkavégzés alóli felmentéséről - közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). A bíróság kimondta azt is, hogy jogszerűen működött üzemi tanács a Népszabadság dolgozóit foglalkoztató cégnél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegenyek, pont a hajukra kenhetik az iteletet... Mit ernek most mar vele?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szegenyek, pont a hajukra kenhetik az iteletet... Mit ernek most mar vele?
Nessy
Aztán hol érdekli ez Mészárosékat? Nem ez az egyetlen törvénysértés az életükben, aminek nincs szankciója!
Hellcat
Így szokott ez menni...a fidesz mindent felrúgva átnyom valamit aztán pár hónapra rá kiderül, hogy kurvára törvénytelen volt...a károkozás viszont már megtörtént és visszaállítani nem lehet.
justhpeter
Ez is egy pont a fideSS 2018-as bűnlajstromán.
lópicigáspár
@Hellcat: Vagy egyszerűen átírják a törvényeket, hogy nekik jó legyen! :(((
karma1
@Hellcat: Erre szoktam azt mondani, hogy amihez a fide$$ nyul, az a kezukben szarra valik... Semmirol nem tudnam elmondani, - a korrupcion kivul - , hogy viragozna a kezukben...
Hellcat
@karma1: Szoktam én is írni, hogy Qrbán az anti-midasz király.
karma1
@Hellcat: Midasz is rendesen megszivta... De talan lenne arany kozeput, nem?
papa.49
Pontosan ezért csinálták így, mire az újságírók igaza kiderül, ők már birtokon belül vannak, az újságot szétverték, viszont most lehetne kártérítési pert kezdeményezni, igaz vagy 5 év mire tárgyalni kezdik, de végül is talán a lőrike fizethet egy csomó pénzt!!!
Hellcat
@karma1: Hát it csak mi szívjuk meg.
Grafix69
A Bíróság kimondta :)))))) Kimondta ,hogy Bíróság ? Csúnyán viselkedtek a munkáltatók és ezért szégyeneljék magukat . Az újságíró meg bemegy a boltba aztán a pénztárnál meg közli: nekem nincs egy vasam sem mert kirúgtak ,de tessen már ezt a kiló kenyeret oda adni mert még a Bíróság is kimondta ,hogy csúnyán viselkedtek velem.
verőce21
Azért mondta így ki a bíróság, mert már úgyis elvégeztetett. :)
Bringás
A lényeg annyi, hogy bezárt ez az uszító trágyadomb! Menjetek perelni az Osztrák tulajdonost!
A sok tehetségtelen senkiházi remélem utcát söpör és nem újságot szerkeszt!
silber13
@Bringás: Ne reménykedj te csökött agyú! Nem fognak utcát seperni, hamarébb fohsz te sepregetni. Nem szégyen munka, bár a fajtádnak szerfelett büdös!
SystemError
@Bringás: Ha a népszabihoz így állsz, akkor egy lokál-ért mi jár...vagy többi szarért? Objektív újságírás. Azt tudtad, hogy Bayer, Bencsik is népszabis volt. Bencsik még éltette is az orosz ifjakat, Vagy a köpönyegforgató, gerinctelen senkik, ha éppen jó köpenyt húznak akkor az megbocsájtható. Mindegy látom a hsz.-eidből, hogy nem vagy túlinformált, de egy érvelős típus sem..:)
Bringás
@SystemError: Van itt egy csomó trágár, személyeskedő szaralak. Mit vitatkozzak agyhalottakkal, akik a tényeket is letagadják?
Bringás
@silber13: Inkább a te fajtádra jellemző primitív!
silber13
@Bringás: Szóval látszanak a megszólalásaidon a nagy marha erőfeszítések, hogy mindenáron visszavágjál, de ahhoz eszméletlenül primkó a szókincsed és hát külön szégyen rád nézve, hogy mások írják meg a válaszaidat!:-) Egyszóval reménytelenül buta vagy!
Béla333
A Manyup pénzek ügyében is addig-addig vacakolt az alkotmánybíróság, amíg okafogyottá vált végül is az egész.
Itt is vagy 3 hónap után hoztak döntést, amikor már réges régen vége a dalnak?!?!
SystemError
@Bringás: Én csak egy szaralakot látok itt a te húgyagyadat. A hisztizés helyett érvelj, ha nincsenek érveid, akkor meg kussolj, ha nem tudsz kussolni, akkor huzzál a jó k...a... Szép napot!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.