Az Együtt a fejlesztési minisztertől követeli, hogy vonja vissza Bakondi György Patrik kinevezését. Minden ok és indoklás nélkül leváltották az állami tulajdonú Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt. korábbi vezérigazgatóját, helyére pedig a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójának fiát ültették – közölte az Együtt. Bakondi György Patrik 1,4 millió forintos fizetést kap vezérigazgatóként – derül ki a közleményből. A párt azt követeli Seszták Miklós fejlesztési minisztertől, hogy vonja vissza Bakondi kinevezését, és „állítsa le a korrupt, fideszes családbarát személyzeti politikát”. Ajánlom a FacebookonAz Együtt a fejlesztési minisztertől követeli, hogy vonja vissza Bakondi György Patrik kinevezését.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezert nyilatkozott habzo szajjal megint a migransokrol, mert valahogy meg kell koszonnie, hogy a kolket beultette egy jo kis hivatalba...Ezert minimum jar egy jokora s@ggnyalas
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ezert nyilatkozott habzo szajjal megint a migransokrol, mert valahogy meg kell koszonnie, hogy a kolket beultette egy jo kis hivatalba...Ezert minimum jar egy jokora s@ggnyalas
magyarbakancs
"Állami cég élére került a miniszterelnök tanácsadójának fia"
Feudális országban feudális ,jog gyakorlat van.
Ezért volt a rendszerváltás,hogy ne legyenek párt kötődésű és rokoni össze köttetések.
Nessy
Most már értem a "migráncsozást"!
Grafix69
Mé baj ez? Most mé? Amikor valaki ott ül a kondérnál kit tegyen be szakácsnak , hát nem a rokonokat ? Mindenki ezt csinálja . Mert most éppen a főtanácsadó tanácsára adtak tanácsokat , hogy a nyikhajnak kell a lóvés állás. Persze ettől még undorító marad a dolog , de végtére is mindegyik ezt csinálja. Emlékszem amikor a szocialisták nyertek 2002 ben választás , egy ismerősöm aki a helyi önkormányzatnál dolgozott elmondta , hogy most mindenkit kirúgnak a régiek közül , mert ez így megy , és mindenki be van szarva választások idején azért mert tudja ha másik kormány lesz akkor neki mennie kell , ha jó szakember ha nem akkor is. Úgy is lett mindenkit kirúgtak, persze nem egyszerre hirtelenkedve . Szépen folyamatosan , de kb fél év múlva már mindenki MSZP-s volt ott. Amikor 2010 -ben átvágta a népet a FIDESZ , ugyan ez lett az eredménye , aki akkor ott dolgozott az mehetett legelni , mert kellett a hely a barátoknak , rokonoknak.
Eladott Ország
"A végtelenségig lenézett, alattvalóként kezelt nép nem tudhat semmit, elégedjen meg azzal, hogy végignézheti, amint gátlástalanul kihasználják a maguknak önként kiosztott privilégiumokat. Szerintem elkéstetek, fiúk! Ami nyolcvan évvel ezelőtt még működött, az ma már nem működik. De azért próbálkozzatok csak, másszatok egyre magasabbra. Igazán jól pofára esni csak nagyon magasról lehet. Arra azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy amikor eljön a pillanat (mert előbb, vagy utóbb el fog jönni), akkor mindazok, akik most mindenben kiszolgálták az ország polgárainak érdekeivel szembemenő jogászkodást, közreműködtek a demokrácia, a jogállam lebontásában és segítettek az ország kirablásában, mit fognak mondani. Azt, amit oly sokan a történelem során a hasonszőrű csinovnyikok: parancsra tettem?"
Ludmilla
ha az is olyan kiváló szakember,mint az apja,isten segítsen minket,de ne a kdnp-s...
karma1
@Grafix69: En a husosfazek melle kizarolag SZAKACSOT engednek, azt is a mester-fajtabol...:o)))) Mert ha a rokonok jonnek oda otletelni az edeny kore, akik esetleg az eletukben nem lattak meg olyat, akkor lehet, hogy ehen doglunk MINDANNYIAN! Pedig kezdetben megvolt a husika, zoldseg, krumplika, csak valakinek jol kellett volna hozzanyulnia a fozeshez...

Nehogyma ne szakadjon rajuk elobb-utobb ez a gagyi dilletans vezetes???!!!

Na meg kulonben is kurva irigy vagyok, hihihi...:o))))
karma1
@Ludmilla: Mar kuszaszem 100 unokatesojaval is kifogtuk Hawaii-t...:o(((((
Grafix69
Szerintem a legsunyibb meztelencsiga a KDNP-s semmirekellők sisere hada . Semmilyen ( Zsóti ) értéket nem tudnak felmutatni a parlamenti tevékenységükből mint a misebor megvételét . Megjegyzem annyira ki volt akadva mindenki , hogy ezek 1,3 millióért vettek szeszet ami felett kicsikét értetlenül állok . Mé? Azé mert 365 nap alatt ha 17 elkortyolnak napi egy üveg piát ( nem olyan kommersz szart ) akkor az kb 6000ft naponta . Az meg ne is olyan sok , persze lehet nem adtak mindenkinek mert zugívók is lehetnek köztük , mondjuk a Bencének egy rendes vizelete sem lehet így ránézésre ,lehet ő csak bort iszik de ,hogy vizet prédikál az biztos.
Grafix69
@karma1: Persze értem én de hát ezek ilyenek mi meg olyanok vagyunk , lehet ha mi lennénk ilyenek azok lennének olyanok de milyen szép lenne ha mindenki csak olyan lenne , ember.
karma1
@Grafix69: 1000 lajk, meg 5*...:o)))))
Grafix69
@karma1: Kösz , de egyszerű ez amikor az embereknek pénze lesz nem elég, akkor már hatalom kell , mikor az is megvan hirtelen amnéziásak lesznek ,elfelejtik amikor 20.-án már a küszöböt rágták mert nem volt semmilyen pénz eszközük sem . Mikor megvan a hatalom akkor már mindenkit lenéznek.
papa.49
Vajon az ifjú titán van már 30 éves, meg van már vezérig. tapasztalata legalább 50 év, hozzáértése meg annyi mint a faterjáé!!!
Kérdés mennyi idő alatt fog csődbe jutni az állami vállalat???
Grafix69
@papa.49: Te ezek nem mennek csődbe ( már bocs a tegezésért ) mikor már elbasztak mindent akkor az állam kifizet helyettük mindent , felelősség nulla , haszon a csillagos ég.
not me
Ez már nem hír.
Az lesz a hír, amikor vezetőszáron vezetik el vezekelni a vezetőt.
papa.49
@Grafix69: Nyugodtan tegezzél csak itt ez természetes, a szívás a cég által működtetett vízművek által kiszolgált embereké lesz...
Grafix69
@papa.49: Persze nekik még bicajozás közben is mikor melóba mennek olyan hosszúra kell nyújtaniuk a nyelvüket ,hogy félni kell mikor akad be a pedálba, mert egyszer beakad az biztos.
Eladott Ország
@papa.49: Ritter Géza Vezérigazgató Észak-magyarországi Regionális Vízmûvek Rt váltották le. Érdekes, hogy az elődje Kovács Zsolt MSZP-s volt. Úgy látszik nem volt elég csókos a Ritter Géza, pedig a fidesz nevezte ki.
Grafix69
@Eladott Ország: Lehet Gézukát felfelé buktatták , nézd meg nem e Ő lett a vízgazdálkodási államtitkár:))
lusta
@Eladott Ország: Észak-Magyarországnak már mindegy. Ritter is egy nagy nulla volt, nem kár érte. A gond csak ott van, hogy a nagy nullát egy dupla nulla váltja.
eszegfu
@Eladott Ország: Pedig Ritter "jól muzsikált"... ő szedte ráncba a vizmüvek gazdálkodását, ő volt, aki átfogó vizsgálatot kért, majd a "hiányosságokat" felelősségre vonás is követte... szerintem már "menő" céggé vált, igy lett "kelendő" ... sőt, Ritter nem lehet egy buta ember, igy rá most már nincs is szükség...nem fér bele a "keretbe"...
verőce21
Van még mit rendbeszedni, Ritterre más fontos megbízatás vár. :)
not me
Ezek az állatok szétcsesztek egy egész országot, az EU-ban a politikai védettségükre hivatkozva..

Orbán Viktort meg kell ölni.
Csak ez az egy opció van, a nagyobb katasztrófa elhárítása érdekében.
Emberek MILLIÓI szenvednek miatta!!!

Ha újra kezdhetném, Orbán Viktor testőre lennék fegyverrel a kezemben...
dr. prédikátor
Oszt mé baj ez??? miniszterelnök vagy köztársasági elnök mégse lehet!!!
kissé felnőttem
párttitkáros világ is erről szólt sokáig városi megyei egykutya. a munásőr parancsnok is nagy úr volt aztán ? hol vannak?
Eladott Ország
@Grafix69: .@eszegfu:Látod ez eszembe se jutott. Lehet hogy ő lesz de még nincs átvezetve a névsor, annyira friss
Eladott Ország
@lusta: ha örökli az apuka tulajdonságát ,akkor biztos. Az ÉRV amúgy is egy nagy vízfej, kádermentő (ejtőernyős) hely volt, már az előző rendszerben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.